Érdemes elszöknöm? több lent
bírd ki, amíg 18 leszel, így a rendőrök visszavisznek a szüleidhez és garantáltan még rosszabb lesz a kapcsolatotok
mellesleg mit akar egy 30 éves férfi egy 17 éves lánytól? Házasságot? Nem hiszem...
Előbb fejezd be az iskolát, legalább az érettségid legyen meg.
Utána már simán hazajöhetsz a barátoddal. Akkorra elmúlsz 18, lesz érettségid + nyelvtudásod, így munkát is fogsz itthon találni.
Ha a barátod szeret, ezt az 1 évet ki fogja bírni.
Kérdező, ahogy írták már itt többen, célszerű kivárni a 18. életév betöltését. Bár hát én alapban kétlem, hogy egy 17 éves ember esetén képesek lennének nemzetközi ügyet csinálni , főleg annak tükrében, hogy Magyarországról magyar állampolgár nem toloncolható ki, szóval szerintem az a sanszosabb, hogy vagy rábólintana a gyámügy (több módja is van rá, akár a házasságot is engedélyezheti, akár simán a külön költözést is), vagy elvakaróznának az ügyön amíg betöltöd a 18-at, hogy azután elévülés miatt lezárják.
De ez bejósolhatatlan, kifoghattok éppen buzgómócsing bürokratát is, aki képes nemzetközi jogi procedúrát kavarni....
Szökj meg, menjetek haza a pusztulatba, a ganéba, ehségbe a ci...k közé, a pasas kitesz az 53-asra dolgozni, vagy elad a pi.csàba.
Sok boldogsàgot.
Nekem ennyi idősen picit több eszem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!