Miért vannak néha olyan gondolataim, hogy nem érdemes élnem? Illetve nem akarok?
Nem értem magam mert látszólag semmi gond, nem bánt senki, ha vannak is nehézségek,senki nem mondta,hogy könnyű lesz az élet,na meg senkinek nem az...
Mégis van,hogy elgondolkozom azon,hogy nincs értelme élnem,pedig depis az nem vagyok, mert örökvidám vagyok..
Nem vagyok egy nagy társasági személy,van 2 legjobb barátnőm,de Ők azok akik nem csak szófordulatból legjobbak,hanem olyanok amilyen csak keveseknél fordul elő. Végülis a lényeg az,hogy rajtuk kívül nincs senkim, mert nincs barátom, nincsenek haverok,akik rám írnának néha,hogy mi van velem, vagy valami...
De a környezetemben mindenkinek meg van az ilyen társasága,talán ez hiányzik kicsit,bár nem fontos,mert tényleg van amikor idegesítene,hogy mások rajtam akarnak lógni...
Miért vannak ilyen érzéseim, ha egyébként szinte minden jól működik nálam?
Köszi:)
Tegnap a kérdés kiírása után megnyugodtam,és elkezdtem nevetgélni. Aztán ma meg megint elég sz*rul érzem magam:/
Köszi:)
Társaságban pedig nagyon jó hangulatom van, sehol,senki nem láthatja rajtam,hogy belülről kicsit megvagyok törve...:/
Sokat nevetgélek,de akkor nagyon őszíntén, de mikor egyedül vagyok,és bezárkozom saját világomba szarul kezdek lenni
Mondjuk nem ismerlek téged,valószínű önbizalom hiányod van,túlságosan érdekel ki mond gondol rólad,és az is lehet meg akarsz felelni nagyon valakinek/valakiknek'
Hihetetlen,hogy alig pár soromból,egy ember teljesen megmondta azt, amit magamnak sem mertem/akartam bevallani. Pont ez van, túlságosan felkapom, ha netán vannak emberek akiknek csúnya vagyok/nem vagyok jó.
Képtelen vagyok elhinni,hogy más tényleg más szemmel néz rám, ha valaki azt mondja 'csúnya' utána nem hiszem el,hogy egy másik nem így gondolja...
Pedig mennyivel egyszerűbb lenne úgy élni,hogy nem akarunk mindenkinek megfelelni,felesleges,hisz úgy sem tudunk.:/
De megpróbálkozom megfogadni ezt amit írtál..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!