Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes elszöknöm...

Szerintetek érdemes elszöknöm a bulira?

Figyelt kérdés
Két éve fellépett a kedvenc együttesem egy fesztiválon, akkor még felnőttel mentem. Kellemes hangulat volt, nem volt lökdösödés. Most ugyanide mennék, csak egyedül, az útvonalat megjegyeztem, 16 vagyok. A sógorom azért nem enged el, mert félt a lökdösődőktől, pedig 1 koncertet már túléltem egyedül és ott még pogózás is volt. Úgyhogy el kéne szöknöm, azt mondanám, diszkóba megyek, azt megengedi. Szerintetek érdemes?
2013. jan. 24. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Discoba elenged,koncertre nem? Érdekes.Én már volt,h "elszöktem".Az asztalon hagytam egy üzenetet,h holnap reggel jövök,elmentem xy helyre koncertre.És le sem szidtak,h leléptem.A te szüleid nem tudom milyenek,de szerintem téged sem szidnának le.Szerintem egy disco "veszélyesebb" mint egy koncert.
2013. jan. 24. 15:08
 2/3 anonim válasza:
Menj (szökj) el. :) Érezd jól magad, és vigyázz magadra. Érj haza épségben, és szökj meg legközelebb is.
2013. jan. 25. 19:04
 3/3 Diee951 válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám,de szerintem a szokesbol csak balhé lehet..kerd meg egy idosebb haverodat vagy ismerosodet (ha már a csalad nem valalja )hogy kiserjen el téged.de lehetoleg olyat aki nem ellenszenves az otthoniak szamara sem :D
2013. márc. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!