Mit tegyek, ha bátyámal elromlot a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Felesége velem egy idős . Tanulatlan intézetes lány. Anya beadta intézetbe,mert nem viselkedet! Keverte kakát,lopot a nő. És bátyám ő miata töbször is megvert,pedig remek kapcsolatunk volt imádtuk egymást, bátyám úgy megvert útoljára a lány miatt mert mertünk neki szólni, hogy legyen kedves rendet rakni mert mocsok volt már,hogy jobb fülemre 40% megsüketültem és egyebek. Bátyám mégis hiányzik,hogy lehetne rá döbenteni hogy az a lány nem jó? Bátyámat megis csalta már! És lehúza pénzel! hülyének nézi de nem veszi észre2013. dec. 6. 22:52
11/18 anonim válasza:
Persze.Rég fel lenne jelentve a te állítólagos bátyád,ha te 3 napig az intenzíven feküdtél,mert úgy megvert.Tudod,látlelet,hasonlók.
12/18 A kérdező kommentje:
Ööö kébzeld meg van:) csak engem az bánt,h megcsinálta!!! Mikor védenie kéne! Bíróságra jövhét kedden megyünk
2013. dec. 6. 23:35
13/18 anonim válasza:
Tudod, DRÁGA, ha összeverve az intenzívre kerülsz, a kórház hivatalból bejelenti a rendőrségen, hogy van egy összevert ember az intenzíven. ... és ne írd azt a mesét, hogy megkérdezte az orvos, és te mondtad, hogy ne szóljon, mert nem kérdez meg, ugyanis kötelessége szólni, szétrúgják a hátsóját, ha nem teszi. Olyan hülye doki meg nincs, aki a munkáját kockára tenné a te két szép szemedért.
14/18 A kérdező kommentje:
Te kis drága, dokinak megse kellett már tenie,ugyanis édes anyám tette meg:) ja és kébzeld milyen jó érzés egy anyukának ez..
2013. dec. 6. 23:39
16/18 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon tudod hogy mivolt:)
Kébzeld el , van ilyen sajnos. Nem.olyan tökéletes a világ! De én nem unalomból irtam ki, elégé szégyen ilyen megtörtént. Sajnálatos néhány ember semmit nem tudd, de ez kitalált már akkor ...lehet neked jó kapcsolatod van testvéreidel. Hidd el irigyelek érte.:)
2013. dec. 6. 23:45
17/18 anonim válasza:
Egyedül te a beszélsz a testvéredről,senki más...:DDDD
18/18 A kérdező kommentje:
Jaj de vicces vagy:) figyi, ha esetleg valami értelmes hozzá szólást tudsz,akkor majd írj:)alapból ő volt itt a kérdés, nem azhogy te mit hiszel el .:)köszönöm!:)
2013. dec. 6. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!