Anyósom megtudta, hogy a kapcsolatunk elején volt egy abortuszom. Azóta szóba sem áll velem, azt akarja hogy amikor átjön a férjemhez meg a gyerekekhez akkor én menjek el itthonról. (? )
Ti mit tennétek? Szerintem a fia pont annyira hibás, mint én. Közösen hoztuk össze a gyereket, közösen döntöttünk az abortusz mellett.
Beszéljek vele?
Legfontosabb kérdés.
Férjed mit szól ehhez?
Te jó ég. Hát nem irigyellek anyósod miatt.
A férjed mit szól ehhez a viselkedéséhez? Üljetek le vele KÖZÖSEN, és mondjátok meg neki, hogy
1. ez a ti döntésetek volt, neki ehhez semmi köze
2. ez a ti házatok, amihez szintén nincs semmi köze (nehogy már kidobjon a saját házadból)
szóval, nyugodtan befoghatja a száját, vagy ha nem tetszik neki, nem kötelező menni hozzátok.
1. Honnan tudta meg?
2. Mi köze hozzá?.
3. Ha olyan ötlete van, hogy nem akar veled talákozni, akkor ne jöjjön hozzátok.
4. A férjednek kellene közölnie vele, hogy semmi köze a magánügyeitekhez. Ha neki ezzel gondja van, akkor ne látogasson benneteket.
5. Be beszélj, söt ne is állj szóba vele, mert olyasmibe üti az orrát, ami nem az ö dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!