Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom megtudta, hogy a...

Anyósom megtudta, hogy a kapcsolatunk elején volt egy abortuszom. Azóta szóba sem áll velem, azt akarja hogy amikor átjön a férjemhez meg a gyerekekhez akkor én menjek el itthonról. (? )

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek? Szerintem a fia pont annyira hibás, mint én. Közösen hoztuk össze a gyereket, közösen döntöttünk az abortusz mellett.

Beszéljek vele?

2013. okt. 26. 12:03
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, a 16%-od mindent elárul.. :))
2013. okt. 26. 13:53
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
írd meg neki, hogy isten előtt társtettesként a fia veled fog szenvedni, hiába menti fel :)
2013. okt. 26. 14:01
 33/42 anonim ***** válasza:
90%

Véleménye lehet, ítélkezni semmi joga. Tanulság: nem kell beavatni az életetekbe semmilyen szinten.

Én a helyetekben ebben az ügyben már nem tennék semmit. Ha elkezdtek neki magyarázkodni, annál jobban megerősítitek a hitében, hogy rosszat tettetek.

2013. okt. 26. 14:04
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#22) "A bibliai idézet jó, csak anyósom mélyen vallásos vagy 50-et vágott már a fejemhez, részletezve milyen kínok várnak rám a pokolban." - dehogy mélyen vallásos, egyszerűen világít a szájában a negró, de ha már hülye, legalább önhitt és rosszindulatú is...

Ha mélyen vallásos lenne, akkor pont úgy vélné, hogy az ítélet Istené, és max annyit mondott volna erre az infóra, hogy imádkozik értetek a hite szerint - de semmi esetre sem ő akarna istenséget játszani...

2013. okt. 26. 14:34
 35/42 anonim ***** válasza:
92%
Így van, ítélni nem az ember dolga. Elítélni pedig csak a bűnt, magát lehet és kell, a bűnös embert sohasem szabad. Az anyós tette - még ha a teljes döbbenet szülte is - keresztény szemmel nem magyarázható.
2013. okt. 26. 14:54
 36/42 anonim ***** válasza:
90%
pontosan utolsó
2013. okt. 26. 14:55
 37/42 anonim ***** válasza:
16%
sok gyilkosból lett szent! ha nekik elnézte.. elég meggyónnod
2013. okt. 26. 15:13
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne az anyósom.

Nem kell átjönni, én se mennék át hozzá. Nem dől össze a világ :)

2013. okt. 26. 15:44
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
anyós miért szól bele, ha közös döntés volt a pároddal??
2013. okt. 26. 17:44
 40/42 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, vagy a sarkadra állsz és anyóspajtást lerendezed, vagy előbb-utóbb téged is éppen úgy be fog darálni az egójába, mint a férjedet (azért "fáradt bele" az anyukával való harcba: megtörte).

A mélyen vallásos emberektől mentsen meg az Isten. (Tisztelet a kivételnek.) Náluk önzőbb és gonoszabb fajzat a Földön nem létezik. Nagyon szeretnek arról papolni másoknak, hogy SZERINTÜK a másiknak mit kéne tennie, hogyan kéne élnie (ez ugyebár kontroll a másik ember felett és uralom, kőkemény agresszió). Közben pedig

mindig saját maguk a nagyszerű, maguk az etalon, hogy bezzeg ők így élnek...nos, ha valaki a Pokolra jut, akkor köztük jópáran, az biztos.

Nem, ne beszélj anyukával. Amit elkezdesz magyarázkodni, azonnal vesztes helyeztben vagy. Mi vagy te, tán bűnöző?! Akárhány abortuszod is lehet, ahhoz sincs SENKINEK sem beleszólása, csak a férjednek. Jó hogy, el nem kezdesz anyukának pedálozni, hogy bocsásson meg?!

Állj keményen a sarkadra, és hajítsd ki anyukát. Ha a férjed betoji, akkor sajna így jártál, de nem kell vele foglalkozni. Ja: és a sógornővel én ezek után az életben még egyszer le nem ülnélk soha beszélgetni. Jónapot, viszlát, jó egészséget. Ennyi.

2013. okt. 26. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!