Anyósom megtudta, hogy a kapcsolatunk elején volt egy abortuszom. Azóta szóba sem áll velem, azt akarja hogy amikor átjön a férjemhez meg a gyerekekhez akkor én menjek el itthonról. (? )
Ti mit tennétek? Szerintem a fia pont annyira hibás, mint én. Közösen hoztuk össze a gyereket, közösen döntöttünk az abortusz mellett.
Beszéljek vele?
SZerintem igen beszélj vele mond el neki hogy mi történet és miért..
ha ez után sem képes felnőttként viselkedni dobd ki a házadból és kész
Mit mondasz a gyerekeknek miért mész el?mert ez rájuk meg főleg nem tartozik..
Sógornőm mondta el, mert összevesztünk és így állt bosszút. 14 éve történt.
A bibliai idézet jó, csak anyósom mélyen vallásos vagy 50-et vágott már a fejemhez, részletezve milyen kínok várnak rám a pokolban.
A férjem az elején megvédett, elmondta hogy közös döntés, de anyósom szerint a védekezés meg a gyerekszülés meg minden ilyesmi csak és kizárólag a nő dolga és felelőssége. Akkor is háborgott, amikor a férjem pelenkázott meg fürdetett.
A férjem már belefáradt ebbe.
Igyekszem a sarkamra állni, köszönöm
Én megkérdezném, hogy "anyuka, akkor is kaffantott-e apukával, amikor nem gyerekgyártás céljából tolták az ipart? Mert akkor tessen jól vigyázni, mert a paráznák is ugyanúgy a kénköves pokol bűzös bugyraiban égnek el mint a magzatokat elvetetők. No, csókolom, most lépek. Piacról köll-e valami?"
Azért a fejért, amit erre vághat, nekem megérné...
A férjem az elején megvédett....
Kérdező, ez nagyon kevés! Teljes mértékben melletted kéne álljon, és ilyen beszólásra, hogy te menj el otthonról, ha jön a mamika, egyértelműen az anyja tudtára kéne adja, hogy márpedig te nem fogsz elmenni, és ha ez nem tetszik neki, akkor ne menjen hozzátok.
Férjed egy mulya....
Mélyen vallásos létére ítélkezik és gyűlölködik..szép
kitartást neked és állj a sarkadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!