Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi tévő legyek, ha a súlyos...

Mi tévő legyek, ha a súlyos beteg testvérem /utolsó stádium/gyakran látogatom vagy ne akarjak nagyon belelátni az elmúlásába?

Figyelt kérdés
Veszítettem már el testvért,úgy hogy szinte napi kapcsolatban voltam,de még ma sem hevertem ki.A jelen esetben nem egy városban élünk,de még korházban volt hetente látogattuk, telefonon hívtam. Mindig nagyon megviselt,amikor láttam mennyire rossz állapotban van. Most,amikor az orvos azt mondja,hogy sajnos már nagyon előrehaladott az állapota,kell-e vagy szabad-e nekem látni,hogy hogyan múlik el az élete? Őszinte tanácsokat várok!

#utolsóstádium
2013. nov. 10. 21:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ma hajnalban bekövetkezett az amitől nagyon féltem,a testvérem örökre eltávozott. Sok hasznos hozzászólást kaptam,úgy tettem,ahogyan a szivem diktálta. Mindennap benn voltam nála,somogattam a haját, a kezét, beszéltem hozzá. Tegnap megkérdeztem mielőtt bementem volna és mondták,hogy most valamivel jobban van,talán tudok vele beszélni. Azonnal a lehető leggyorsabban bementünk a kórházba,a férjem is bejött a terembe,bár ő csak kevés ideig volt benn, mert kértem maradhassak vele egyedül.Fogtam a kezét és néztem rá, ő is nézett én rám, már nem igen tudott válaszolni /sajnos már a tudata is gyakran volt zavart/ talán mindketten éreztünk,hogy ez a búcsúzás!!! Borzasztóan fáj,hogy el ment, de tudom,hogy ott kellett lennem és nem bántam meg,pedig hihetetlen erő kellett hozzá,hogy ott, akkor könnyeimet ne lássa.!!!
2013. nov. 23. 23:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Fogadd őszinte részvétem!
2013. nov. 23. 23:23
 23/23 anonim ***** válasza:

Fogadd oszinte reszvetem. Orvendek, hogy ennyire eros voltal es kitartottal mellette.

Ilyen egy igazi testver!

2013. nov. 24. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!