Mi tévő legyek, ha a súlyos beteg testvérem /utolsó stádium/gyakran látogatom vagy ne akarjak nagyon belelátni az elmúlásába?
Szia!
Ha o nincs ellenere akkor legy mellette. En meg nem hiszem, hogy nem akarja a csaladjat latni. Ne te legy a fontos hanem o. Ahogy mas is mondta, ha nem latogatod lehet kesobb buntudatod lesz, hogy nem voltal mellette az utoslo napjaiban. Barmilyen nehez legyen a latvany mutasd meg, hogy jo testver vagy es mellette allsz a vegsokig.
Nekem apukam komaba esett mikor en 8 eves voltam. Mikor meghallttam, hogy az intenziv osztalyon kuzd az eleteert, keves esellyel, hogy eletbe marad azonnal mentem anyummal a korhazba. Minden nap latogattam, nem volt szep latvany az biztos es nem is gyermeknek valo dolog. Nagyon szeretem ot, es tudtam akkor, hogy ha eletben marad ha nem en nem mulasztok el egy arva napot sem, hogy megegyszer lathassam. Gyermekkent igy gondolkodtam es most 25 evesen is ugyanezt tennem, barkirol legyen szo. Ugy gondolom mindket fel szamara ugyanugy fontos ez.
Kivanom, hogy legyen nagyon nagyon sok erod, erotok feldolgozni mindezt. Sajnalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!