Hogy viseltétek, dolgoztátok fel, hogy a testvéretek többre vitte, sikeresebb lett, mint ti?
Figyelt kérdés
Magatokat hibáztattátok, vagy a testvér több támogatást kapott?2013. okt. 24. 15:22
11/18 anonim válasza:
En buszke vagyok arra, ha az ocsem tobbre viszi es sikeresebb. En USA-ban elek es ervenyesulok, O pedig a Samsung cegnel dolgozik mint mernok.
12/18 anonim válasza:
Engem a mai napig cseszegetnek vele anyámék.Meg most nincs munkám,és ez miatt is piszkálnak,nem mintha nem keresnék munkahelyet.De állandóan a húgomat hozzák fel,hogy neki tök jó munkahelye van,sokat keres,csomó iskolát elvégzett,normális párkapcsolata van stb.Nekem meg semmim.Nem hibáztatok senkit,de akkor is rosszul esik ez az egész.
13/18 anonim válasza:
Nekem nincs testvérem, csak unokatesóim, viszont közülük sokan sokkal sikeresebbek, önállóbak és talpraesettek. Nekem ezzel sose volt gondom, hogy valaki sikeresebb nálam és emiatt utálnám, mert inkább melléjük álltam, hogy tanulhassak tőlük. Viszont az, amikor az orrom alá dörgölik, hogy egy senki, egy lúzer vagyok és mellé még vissza is utasítanak, nem kicsit csúnyán, akkor idegesítenek. Már szóba sem akarok velük állni.
14/18 anonim válasza:
3 testvérem van, mindegyikük sikeres a maga munkájában. Nekem eddig nem jött be, de soha nem voltam féltékeny rájuk. Örülünk egymásnak, ha találkozunk, amúgy sem ez a téma. És ők sem tartanak kevésbé fontosnak, csak azért mert a külvilág számára nem vagyok sikeres ember. Szüleinktől egyforma támogatást kaptunk.
15/18 anonim válasza:
ne irigy légy, inkább kapd össze magad. Valószínűleg még te is megcsinálhatod a magad szerencséjét.
16/18 anonim válasza:
Én már megszoktam, hogy ő a hercegnő, én meg a macska. Még büszke is vagyok rá!
17/18 anonim válasza:
Nekem nincs testvérem, de gyakorlatilag együtt nevelkedtem a nálam másfél évvel idősebb nagybátyámmal. Belőle pap lett, belőlem ateista. Neki nincs gyermeke, nekem két mérnök gyermekem van. Kutya legyek, ha el tudom dönteni, melyikünk vitte többre.
18/18 anonim válasza:
én 19 vagyok a tesóm 31.neki több szakmája is van én pedig már 2 hónapja melózok mert kicsaptak a suliból a kinézetem miatt XD engem nem zavar,sőt örülök neki hogy jó élete van és egy normális párja.neki meg van a pék szakmája nekem nincs de 10k híján ugyan annyit keresünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!