Hagyjam, hogy éhezzenek?
Most fogok elköltözni a családomtól. Félbehagytam a tanulmányaimat, mert a testvéreim úgy bánnak velem, mint egy kutyával, és úgy érzem, megkattanok, ha nem lépek le minél hamarabb. Már teljesen kiborít ez a helyzet, és nem lehet velük megbeszélni. Mindig igyekeztem kedves lenni és barátságos, és segíteni mindenkinek, ahol lehetett, de kihasználnak. Úgy érzem, szétszedik az életemet.
Viszont az a probléma, hogy ha én nem segítek bele a családi kasszába, akkor már 20.-án elfogy itt minden pénz, és a testvéreim 10 napon keresztül éheznek. Legfeljebb májkrémes kenyér van, meg krumplileves. Úgyhogy rendszeresen én szoktam élelmiszert vásárolni mindenkinek.
A helyemben támogatnátok pénzzel a családomat továbbra is? Tudom, hogy kellene, hiszen ők a családom, de néha úgy érzem, inkább kitekerném mindenki nyakát.
Hajfesték egy hónapra egy fél doboz, tehát kb. 500 ft.
Ha most egy valamilyen színű a haja, és nem festi, lenőtt fejjel ki veszi fel dolgozni?
Kaját vegyél nekik meg a legolcsóbb hajfestéket.
Persze, én is adok bele a lakhatásba alapból, de így is mindig nullára jönnek ki. Akkor jön a spórolt pénzem...
Pont azért írtam ki a kérdést, mert úgy érzem, baleknak kezelnek. Kiborít, hogy ha valakinek elfogy valamije, szó nélkül bejön a szobámba, és "kölcsönveszi" az én cuccomat, holott a lehetőségeimhez képest nagyon igyekszem spórolni. Folyton lába kél a papír-zsebkendőnek, vattának, a testápolónak... mindig megígérik, hogy vesznek nekem helyette másikat, aztán valahogy mindig elfeledkeznek róla. A nővérem fél év alatt 3 fülhallgatót kért kölcsön, és mindegyik tönkrement nála. Vett magának, de nekem azóta sincsen fülhallgatóm és nem hajlandó kölcsönadni a sajátját.
Viszont nem akarom, hogy éhezzenek, mert én is tudom, milyen érzés 2 darab üres zsemlével iskolába menni. Csak amióta bejelentettem, hogy elköltözöm, nagyon elfajultak ezek az apró szemétkedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!