Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez normális 9 évesen egy fiútól?

Ez normális 9 évesen egy fiútól?

Figyelt kérdés
Van egy öcsém 9 éves. A nap 24 órájában hangokat ad ki. A szájával, lábával, kezével mindegy mivel de hangokat ad ki. Ha szépen megkérjük hogy hagyja abba mert zavaró akkor tovább csinálja és hangosabban. Eléggé nagy lett az arca is. Reggelente (6-kor) nézi a meséjét de úgy üvölteti hogy a 3. szomszéd is hallja. Mivel szeretnék még aludni ezért szépen meg szoktam kérni hogy halkítsa lejjebb erre meg az a válasza hogy "azt lesheted" Ha akar valamit addig piszkál, lóg rajtam mint egy pióca amíg meg nem kapja. Ha meg kérek tőle valamit (mondjuk egy piros ceruzát) akkor meg csak akkor adja oda hogy ha valamit megteszek neki ha letöltök neki egy játékot vagy ilyesmi. Sokszor meg is fenyeget. Ok nélkül a szobájában az ágyhoz veri magát és magában beszél. Eléggé homokosan is viselkedik. Amikor meglát egy aranyos dolgot elkezd picsogni hogy "Juj de ki édes" Bármiért tud sírni (bár inkább hisztizni) Ha meg iszom az utolsó csepp kólát akkor is elkezd hisztizni és a földhöz veri magát. Nagyon pofátlan anyuval szemben is de ha apu kér tőle valamit rögtön ugrik mint egy öleb. Ezt kb. 1 éve csinálja és engem nagyon aggaszt. :\

2013. aug. 25. 11:41
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
TV nincs, PC nincs, ajtó leszed, 9 órakkor alvás, és itt a szülket hibásztatom! nem volt jó a nevelés. van egy ismerősömnek egy gyerek elválltak és ugyanezt csinálja a gyerek most megy 3dikba. és egyszer a plázában beszart! komolyan mondom! ment a kis-barátjjával és az apjával és egyszer csak uppsz, BESZART. ennyi, jó elverték és semi , mint ha meg sem történt volna. kicsit gáz nem?
2013. szept. 6. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!