Ez normális 9 évesen egy fiútól?
Hát én gonosz leszek, de hadjáratot indítanék ellene. Mondjuk ezt a szüleiteknek kéne, nem neked.
Tv nincs, számítógép nincs, ha csakazértis bekapcsolja, akkor a gépre jelszó, a tv-re gyerekzár. Édesség, toronyóra lánccal, kiskívánságok akkor vannak, ha megtanul kérni, megköszönni, és viselkedni. Addig ül a szobájában, rajzol, hangokat ad ki, akár össze is sz...rhatja magát, de amíg nem tanul meg viselkedni ez lesz. Nem kell megverni, meg orvoshoz vinni, hanem megmutatni neki, hogy ő a család legkisebb tagja, aki amíg provokálja a testvérét és az anyját, addig egy kis senki. Lelki elnyomás. De mint mondtam, ezt a szülőkkel kéne megbeszélni, mert egyedül te nem tudod ezeket megtenni.
Amúgy hány éves vagy?
Én akkora pofonokat adnék neki,hogy hipphopp helyrerázódna. Valamint egy üres helyet (akár egy wc, lépcső,sarok?) kialakítanék neki és bezárnám az üres szobába,hogy nem jöhet ki! Hisztizne egy darabig aztán elnevezném büntisarokba!
Megmondanám neki,hogy miért jár a sarokbanállás és,hogy mennyi percig kell ott egyedül lennie (tehát nem szólni hozzá) ha pedig eljön akkor ÚJRA számoljuk a perceket. Javaslom 9 éves gyerek esetében a 9 percet.
Mikor hisztizik akkor egy pohár hidegvíz és megoldja a problémát!
Üdv, egy normális nevelésű ember
'A suliban is eléggé rossz. De ott 1-2 fokkal jobban viselkedik. Egy párszor apu mondott neki hasonlókat de 1 napra rá ugyan ilyen volt. Akaratos nagyon'
Akkor azt beis kéne tartani amit mond az apja. Mert így ha csak 'fenyegetitek vele' tudja, hogy nem lesz belőle semmi. Tehát ha azt mondja, hogy ha így viselkedsz és nincs tv stb vagy orvoshoz viszlek független attól, hogy egy időre jó megtenném amit ígértem.
De egyébként látványos ebből, hogy ő a legkisebb tesvér.
Az nem semmi. Nevelés 0. "Ne üsd a gyereket, mert milyen anya vagy már, ha megütöd!" eredménye. Nem vagyok a brutális agyonverés híve, de nehogy már, ha 2 évesen hisztizni kezd a gyerekem ne csaphassak a fenekére! Túléli. Nem 9 évesen kellene feltűnnie, hogy valami gáz van, hanem sokkal korábban kellett volna kordában tartani a kölyköt.
Engem nem sokszor vertek el. Anyám nem az a fajta. Talán egyszer kaptam tőle pofont. De emlékszem rá, hogy egyszer hisztiztem a nagyanyámnak. Azaz igazi nagy jelenetes hiszti volt. Nem akartam hazamenni a játszótérről, nagymamám tartott hazafelé, én ordítva a másik (a játszótér felé) irányba mentem. Nagymami hazavontatott, otthon elverte a seggem fakanállal és mivel még mindig hisztiztem (konkrétan torkom szakadtából üvöltöttem), ruhástól bevágott a kádba és hideg vizet eresztett rám. Nem lettem lelki sérült. De a hiszti-korszak itt véget is ért.
Na jó minden rendben :DD ennyi lett volna, most jól kiöntöttem a lelkem :DD csáá és írja a fejleményewkről :D
Ennyi volt a móka mára , zárul ... hmm .. izé .... az én mókatáram :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!