Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez normális 9 évesen egy fiútól?

Ez normális 9 évesen egy fiútól?

Figyelt kérdés
Van egy öcsém 9 éves. A nap 24 órájában hangokat ad ki. A szájával, lábával, kezével mindegy mivel de hangokat ad ki. Ha szépen megkérjük hogy hagyja abba mert zavaró akkor tovább csinálja és hangosabban. Eléggé nagy lett az arca is. Reggelente (6-kor) nézi a meséjét de úgy üvölteti hogy a 3. szomszéd is hallja. Mivel szeretnék még aludni ezért szépen meg szoktam kérni hogy halkítsa lejjebb erre meg az a válasza hogy "azt lesheted" Ha akar valamit addig piszkál, lóg rajtam mint egy pióca amíg meg nem kapja. Ha meg kérek tőle valamit (mondjuk egy piros ceruzát) akkor meg csak akkor adja oda hogy ha valamit megteszek neki ha letöltök neki egy játékot vagy ilyesmi. Sokszor meg is fenyeget. Ok nélkül a szobájában az ágyhoz veri magát és magában beszél. Eléggé homokosan is viselkedik. Amikor meglát egy aranyos dolgot elkezd picsogni hogy "Juj de ki édes" Bármiért tud sírni (bár inkább hisztizni) Ha meg iszom az utolsó csepp kólát akkor is elkezd hisztizni és a földhöz veri magát. Nagyon pofátlan anyuval szemben is de ha apu kér tőle valamit rögtön ugrik mint egy öleb. Ezt kb. 1 éve csinálja és engem nagyon aggaszt. :\

2013. aug. 25. 11:41
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát én gonosz leszek, de hadjáratot indítanék ellene. Mondjuk ezt a szüleiteknek kéne, nem neked.

Tv nincs, számítógép nincs, ha csakazértis bekapcsolja, akkor a gépre jelszó, a tv-re gyerekzár. Édesség, toronyóra lánccal, kiskívánságok akkor vannak, ha megtanul kérni, megköszönni, és viselkedni. Addig ül a szobájában, rajzol, hangokat ad ki, akár össze is sz...rhatja magát, de amíg nem tanul meg viselkedni ez lesz. Nem kell megverni, meg orvoshoz vinni, hanem megmutatni neki, hogy ő a család legkisebb tagja, aki amíg provokálja a testvérét és az anyját, addig egy kis senki. Lelki elnyomás. De mint mondtam, ezt a szülőkkel kéne megbeszélni, mert egyedül te nem tudod ezeket megtenni.

Amúgy hány éves vagy?

2013. aug. 25. 14:08
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Én akkora pofonokat adnék neki,hogy hipphopp helyrerázódna. Valamint egy üres helyet (akár egy wc, lépcső,sarok?) kialakítanék neki és bezárnám az üres szobába,hogy nem jöhet ki! Hisztizne egy darabig aztán elnevezném büntisarokba!

Megmondanám neki,hogy miért jár a sarokbanállás és,hogy mennyi percig kell ott egyedül lennie (tehát nem szólni hozzá) ha pedig eljön akkor ÚJRA számoljuk a perceket. Javaslom 9 éves gyerek esetében a 9 percet.

Mikor hisztizik akkor egy pohár hidegvíz és megoldja a problémát!

Üdv, egy normális nevelésű ember

2013. aug. 25. 14:09
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

'A suliban is eléggé rossz. De ott 1-2 fokkal jobban viselkedik. Egy párszor apu mondott neki hasonlókat de 1 napra rá ugyan ilyen volt. Akaratos nagyon'

Akkor azt beis kéne tartani amit mond az apja. Mert így ha csak 'fenyegetitek vele' tudja, hogy nem lesz belőle semmi. Tehát ha azt mondja, hogy ha így viselkedsz és nincs tv stb vagy orvoshoz viszlek független attól, hogy egy időre jó megtenném amit ígértem.

De egyébként látványos ebből, hogy ő a legkisebb tesvér.

2013. aug. 25. 14:33
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Az nem semmi. Nevelés 0. "Ne üsd a gyereket, mert milyen anya vagy már, ha megütöd!" eredménye. Nem vagyok a brutális agyonverés híve, de nehogy már, ha 2 évesen hisztizni kezd a gyerekem ne csaphassak a fenekére! Túléli. Nem 9 évesen kellene feltűnnie, hogy valami gáz van, hanem sokkal korábban kellett volna kordában tartani a kölyköt.

Engem nem sokszor vertek el. Anyám nem az a fajta. Talán egyszer kaptam tőle pofont. De emlékszem rá, hogy egyszer hisztiztem a nagyanyámnak. Azaz igazi nagy jelenetes hiszti volt. Nem akartam hazamenni a játszótérről, nagymamám tartott hazafelé, én ordítva a másik (a játszótér felé) irányba mentem. Nagymami hazavontatott, otthon elverte a seggem fakanállal és mivel még mindig hisztiztem (konkrétan torkom szakadtából üvöltöttem), ruhástól bevágott a kádba és hideg vizet eresztett rám. Nem lettem lelki sérült. De a hiszti-korszak itt véget is ért.

2013. aug. 25. 19:58
 45/51 A kérdező kommentje:
Ahogy oda van írva láthatnád hogy csak 1 éve csinálja
2013. aug. 25. 20:11
 46/51 anonim válasza:
Háát meg kell mondanom hogy minden kommentet elolvastam, és k*r va jót röhögtem ezen az egészen xDDDDDDD . Ha én mertem volna ilyen lenni... Viccet félretéve, hány éves vagy? Az apukádnak meg mondd meg hogy az öcséd ajtaját szedje le.(nem olyan nehéz, hidd el :DD ) Komolyan mondom!! Hogyha 'hisztizik' ordibál, és kell neki valami, meg mondom mit csinálj/atok : Le kell f*sni, jó magasról! Nekem ez bevált a hugommal! Kérte hogy hadd játszon a telefonomon, csináljam ezt, csináljam azt. Éééés (nem érdekel hogy éssel nem kezdünk mondatot swaaagg :DD ) egy idő után abbafogja hagyni ha látja hogy senki sem törődik vele. Mert ha rászólsz, vagy odaütsz, akkor életbe lép a kedvenc mondásom: erőszak erőszakot szül. És (again :DD ) egy idő után (jobb esteben , persze ) abba fogja hagyni. Ha meg nem akk go pszichológia. De mondok még egy lehetőséget: Csináld azt amit ő !! Komolyan! csinálj hangokat a kezeddel vagy mi (:D) , amikor ő alszik akkor bömböltesd a tv-t ( nem muszály a tv, bemehetsz a szobájába és egy mobil is megteszi :D Kérj tőle valamit amíg meg nem csinálja. És (hát b*z meg, mekkora swag yolo kombó :DDDD ) ha verekszik egy erős kötél a segítségedre lehet. Na csekkolom a karakterkorlátot, mingy jön a kövi komment :DD
2013. aug. 26. 21:15
 47/51 anonim válasza:

Na jó minden rendben :DD ennyi lett volna, most jól kiöntöttem a lelkem :DD csáá és írja a fejleményewkről :D

Ennyi volt a móka mára , zárul ... hmm .. izé .... az én mókatáram :DD

2013. aug. 26. 21:16
 48/51 anonim ***** válasza:
Utolsó bármily retardáltul is fogalmazta meg, jó ötleteket adott. Ajánlom fogadd meg!
2013. aug. 26. 21:21
 49/51 anonim válasza:
Ugye milyen retardált voltam? xDD pacsii
2013. aug. 26. 21:29
 50/51 anonim ***** válasza:
pacsi :D
2013. aug. 26. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!