Normális, hogy 15 évesen sehova sem mehetek?
Figyelt kérdés
Hiába könyörgök, semmi értelme, még a sarki kisboltba sem engedjek el. Jól tanulok, rendes, tisztelettudó vagyok, otthon is én segítek a legtöbbet a házimunkában, de örülnék végre egy kis "szabadságnak ".2013. aug. 23. 10:04
1/16 anonim válasza:
Nem normális szerintem. 15 évesen félig már felnőtt vagy, főleg ha tényleg semmi baj nincs veled jellemileg, mint ahogy azt írtad. Én 17 vagyok, mehetek amerre akarom, de mondjuk szerintem ha azzal állnék elő, hogy ki akarok maradni éjszakára lecsapnának :D
Próbálj meg beszélni velük és elmagyarázni, hogy 15 évesen már kell neked az élettér.
2/16 anonim válasza:
Attól függ hol laktok:)
Azért a "sarki bolt" az elég erős korlátozás.
15 évesen kolis voltam, még onnan is kiengedtek délután 4 ig...:S
3/16 anonim válasza:
A sarki boltba mit mondanak miért nem mehetsz?:DD
4/16 anonim válasza:
Én 15 évesen vesztettem el haver. és a szüleim ösztönöztek arra hogy menjek csajozni. oda mehettem ahova akartam csak éjjel nem mászkálhattam. nem normális hogy nem engednek sehova :/ megis őrülnék
5/16 anonim válasza:
De a suliba csak elengednek? Kérdezd meg őket, mik a szándékaik, hogy hány évesen fognak először elengedni mondjuk a sarki boltba? Tehát vannak-e konkrét nevelési irányzataik, terveik veled? Lehet, hogy arra várnak, hogy betöltsd a 16-ot és akkor már elengednek este 8-ig vagy 10-ig is? Kérdezd meg őket, hogy mikor szándékoznak és meddig elengedni, hogy legalább tervezhess, akkor te is jobban kibírnád addig.
6/16 anonim válasza:
Nem normális, de vannak ilyen szülők sajnos :(
7/16 A kérdező kommentje:
Én egyébként sem mászkálnék éjszaka, csak néha jó lenne leugrani mondjuk, egy újságért egyedül...
2013. aug. 23. 11:23
8/16 anonim válasza:
Kérdező, nem, ez egyáltalán nem normális.
9/16 anonim válasza:
Ez tényleg nem normális. Beszélj velük hogy mért nem engednek kicsit el . Azért egy kisboltba elengedhetnének
10/16 anonim válasza:
3.-nak üzenném : Megtámadja a pedómaci:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!