Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 15 évesen...

Normális, hogy 15 évesen sehova sem mehetek?

Figyelt kérdés
Hiába könyörgök, semmi értelme, még a sarki kisboltba sem engedjek el. Jól tanulok, rendes, tisztelettudó vagyok, otthon is én segítek a legtöbbet a házimunkában, de örülnék végre egy kis "szabadságnak ".

2013. aug. 23. 10:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én 14 vagyok.A házunktól a bolt szinte egy köpésnyire van(nem szó szerint).A barátaimat már 12 éves koruk óta elengedik vásárolni.Anyu mindig azt hajtogatta,hogy kicsi vagyok még,stb.Egyik nap a haverjaim elhívtak mozizni.És anyu elengedett!Tiszta happy voltam.6-an mentünk moziba(4 fiú,én és a barátnőm).Az utcán tök jól elhülyéskedtünk,meg minden.Tomi hirtelen megszólal,hogy mozog a bokor.Mindenki hülyének nézte,de igaza volt.Odamentünk megnézni,és ki volt ott?Az apám!Anyu utánam küldte.Annyira ciki volt...Azóta inkább nem akarok menni sehova.:/ de sok szerencsét,hogy neked jobban sikerüljön!:)
2013. aug. 25. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,ez agyon gáz lehetett,kicsit sajnállak,engem elegednek,csak a telefonom vigyem :)

Este 9-ig kint lehetek,és ha már nem megyek ki,anyuék mondják hogy miért vagyok bezárkózva :D

15/F

2013. aug. 25. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem normális!
2013. dec. 23. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Iskolába is ők visznek?

Nem,nem normális.Miért nem engednek?

2013. dec. 23. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondom hogy nem normális...

Én is korodbeli vagyok, de én soha nem akarok menni sehova max. Edzésre, de oda levisznek...:)

2013. dec. 23. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
remélem azért WCre elmehetsz egyedül.
2013. dec. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!