Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 46 évesen királykék hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 évesen királykék hosszú organza ruhában férjhez mehetek?

Figyelt kérdés
Annyira szűk körben tervezzük, hogy csak mi és a két tanú lesz jelen. Nem szeretnék fehér ruhát, viszont valami különlegesen igen! A ruha hosszú, loknis, királykék, organza anyagból. A mellrész húzott és fehér, vállpánt nélküli. Boleró szintén fehér és a nyakrésznél fodor a királykék anyagból. Csak jószándékú megjegyzéseket várok!

2013. febr. 23. 11:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz képet mutatni a ruháról? Amúgy a ti napotok lesz, rólatok fog szólni, azt veszel fel amit szeretnél. De teljes véleményt kép alapján tudnék mondani :)
2013. febr. 23. 11:23
 2/21 anonim ***** válasza:
Így leírva, jól hangzik. Képpel tényleg jobban tudnánk válaszolni. 46 évesen a királykék alkalomnak megfelelő.
2013. febr. 23. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
EGy formas testen nagyon jol mutat ez a model, tehat a lenyege ez lenne, a lerirasbol szep a ruha.
 4/21 anonim válasza:
Persze, hogy férjhez mehetsz abban, szerintem semmi gond nincsen vele. De ha esetleg meggondolnád magad, de nem szeretnél hagyományos, fehér esküvői ruhát, és Pécs közelében laksz, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó boltot, ahol olyasmi esküvő, elegáns ruhákat lehet kapni, mint amilyet jellemeztél :)
 5/21 A kérdező kommentje:
A szaffi.hu oldalon van egy hasonló, de nem tudom belinkelni az oldal címét. Azért gondoltunk a kékre, mert azt később is fel tudom venni!
2013. febr. 23. 11:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Nekem ez az első esküvőm bár 25 éve vagyunk együtt a párommal. De mégsem gondoltam fehér ruhára már!
2013. febr. 23. 11:34
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Igazad van, jobb a királykék, mint a fehér.

Akkor is, ha első esküvőd. Elegánsabb is leszel benne,

hiszen a korodhoz ez a szín jobban illik.

Bocsi, egyidősek vagyunk, én sem tudnám elképzelni magam habos, babos fehérben.

2013. febr. 23. 11:41
 8/21 anonim ***** válasza:
50%
Az organza az a csúnya fényes, műanyaghatású függönyanyagnak szép valami ugye? Nekem mindig az ócska kínai ruhák jutnak róla eszembe. Szerintem hosszú, loknis, királykék, az még jó, de abból az anyagból nagyon bazári lenne.
2013. febr. 23. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:
Sztem bármiben férjhez mehetsz! :)
2013. febr. 23. 12:31
 10/21 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó: a rendes organza selyemből készül, nagyon elegáns anyag.

Az más kérdés, hogy a kérdező által leírt darab valószínűleg nem abból van, így 90% az esélye, hogy tényleg bazári hatása lenne. Az organzának tényleg az a nagy hátránya, hogy kilométerekről látni, hogy poliészter vagy nejlon, és ha igen - hát valljuk be, az valóban függönynek és virágkötésnek való.

Egyébként nekem a leírás annyira nem jön be. Húzott és loknis egyszerre, két színből, ráadásnak megint két szín rá és még fodor is. Egyszerűen túl csicsás. Viszont a színkérdést nézve a királykék remek választás. Ha ilyenekről beszélünk, lehet nagyon elegáns:

[link]

[link]

De számomra a két szín, két mintázat, a boleró és az extra fodor túl sok. De belinkelhetnéd, mert még az is kiderülhet, hogy mégis ízléses, csak elképzelni nem tudom. És mielőtt valaki belém kötne, nem rosszindulatból, hanem jószándékból írom, hogy az én elképzelésem szerint sok. Ezért is lenne jó látni a pontos ruhát.

2013. febr. 23. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!