Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 évesen királykék hosszú organza ruhában férjhez mehetek?
Aki leműanyagozta az organza anyagot, nem látott még igazit...
Abban mész férjhez kedve kérdező, amiben szeretnél. Ez a te napod.
Ha ezen az oldalon gondoltál az utolsó két kék valamelyikére, akkor szerintem abszolút elmegy. :) [link]
Bár jó alak kell hozzá, ha ez megvan, akkor szerintem nincs gond vele. Más, a leírásodhoz hasonlót nem nagyon találtam az oldalon.
Kedves Kérdező!
Neked sok boldogságot kívánok, leendő férjednek pedig gratulálok! Ruha jó lesz..:))) !!!!!!!
A leírásod alapján gyönyörű lehet a ruha, és szerintem illik is majd hozzád. :)
/Egy esküvőfotós /
Szerintem nagyon jó lesz a ruhád!
(45 n)
Megvolt az esküvő? Hogy érezted magad? Milyen ruha mellett döntöttél?
Milyen érzés volt az esküvő? Nászút?
Ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni belőled! :))))
Az érdeklődőnek üzenem, hogy nagyon aranyos az érdeklődése. Végül találtam a szekrényben egy hosszú fehér testhez simuló szűk ruhát, azt volt a menyasszonyi ruhám. Az esküvő Hévízen volt, nászúttal egybekötve, tehát előbb ott voltunk még azon a héten, és pénteken a hivatalban volt az esküvő. A legjobb barátnőm és párja voltak a tanúk, a gyerekeik a vendégsereg. volt bevonuló zene, koccintós zene, én végig pityeregtem a ceremóniát a meghatottságtól. Az igent is alig bírtam kimondani. Természetesen örömömben. Hát ennyi...
Jó döntés volt mindkettőnk részéről!!!! Ennél többet nem terveztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!