Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 46 évesen királykék hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 évesen királykék hosszú organza ruhában férjhez mehetek?

Figyelt kérdés
Annyira szűk körben tervezzük, hogy csak mi és a két tanú lesz jelen. Nem szeretnék fehér ruhát, viszont valami különlegesen igen! A ruha hosszú, loknis, királykék, organza anyagból. A mellrész húzott és fehér, vállpánt nélküli. Boleró szintén fehér és a nyakrésznél fodor a királykék anyagból. Csak jószándékú megjegyzéseket várok!

2013. febr. 23. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Aki leműanyagozta az organza anyagot, nem látott még igazit...

Abban mész férjhez kedve kérdező, amiben szeretnél. Ez a te napod.

2013. febr. 23. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha ezen az oldalon gondoltál az utolsó két kék valamelyikére, akkor szerintem abszolút elmegy. :) [link]

Bár jó alak kell hozzá, ha ez megvan, akkor szerintem nincs gond vele. Más, a leírásodhoz hasonlót nem nagyon találtam az oldalon.

2013. febr. 23. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Én is ezekre gondoltam az oldalról, de ehhez sehogy sem megy egy fodros boleró, azt meg kell hogy mondjam! Simán elmegy, bár szerintem nem valami esztétikusak a fehér részek.
2013. febr. 23. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:
A fehéret én hanyagolnám a királykékhez. Szerintem a szaffisak borzalmasak, de ez lehet, hogy csak az én véleményem. Két ruhát linkelt valaki, azok gyönyörűek.
2013. febr. 23. 15:31
 15/21 A kérdező kommentje:
14-esnek! Köszönöm megjegyézesed! A ruha a második képhez haonlít leginkább. De a fodor nem úgy "fodor", hanem a boleró nyakát emeli meg kb. 2 centivel! Nem tudom belinkelni, mert üzletben van, és nem találtam róla képet.
2013. febr. 24. 08:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Neked sok boldogságot kívánok, leendő férjednek pedig gratulálok! Ruha jó lesz..:))) !!!!!!!

2013. febr. 24. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján gyönyörű lehet a ruha, és szerintem illik is majd hozzád. :)

/Egy esküvőfotós /

2013. febr. 26. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó lesz a ruhád!

(45 n)

2013. ápr. 11. 12:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Megvolt az esküvő? Hogy érezted magad? Milyen ruha mellett döntöttél?

Milyen érzés volt az esküvő? Nászút?

Ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni belőled! :))))

2013. ápr. 11. 13:03
 20/21 A kérdező kommentje:

Az érdeklődőnek üzenem, hogy nagyon aranyos az érdeklődése. Végül találtam a szekrényben egy hosszú fehér testhez simuló szűk ruhát, azt volt a menyasszonyi ruhám. Az esküvő Hévízen volt, nászúttal egybekötve, tehát előbb ott voltunk még azon a héten, és pénteken a hivatalban volt az esküvő. A legjobb barátnőm és párja voltak a tanúk, a gyerekeik a vendégsereg. volt bevonuló zene, koccintós zene, én végig pityeregtem a ceremóniát a meghatottságtól. Az igent is alig bírtam kimondani. Természetesen örömömben. Hát ennyi...

Jó döntés volt mindkettőnk részéről!!!! Ennél többet nem terveztünk.

2013. ápr. 19. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!