Normális, hogy a szüleim ennyire féltenek 22 évesen?
Figyelt kérdés
Sikerült jegyet szereznem a Macskákra, április végére. Úgy néz ki, egyedül kell mennem, barátok közül senki sem csípi a színházat. Külföldről mennék vonattal, hétkor kezdődik az előadás. Világosban gondolom semmi baj nem érhet, de hazafelé csak fél 12-kor megy vonat, fél egyre érnék Komáromba,Komáromban át kell szállni, onnét csak fél ötkor megy haza hajnalban a vonat.A vasútállomás négyig zárva van. Addig vagy elmennék egy ismerősömhöz, aki a közelben lakik,vagy bemennék a köeleben lévő nonstop Tescoba, szüleim rendesen féltenek ettől a kiruccanástól, igaz ilyen tipikus burokban nevelt voltam, míg egyetemista nem lettem
Hát nézd, én Pesten élek a húgommal a külvárosban, ő rendszeresen jár éjszaka a belvárosba szórakozni, és mindig féltem, pedig 23 éves, és nem vagyok az anyja.
25/L
2013. márc. 31. 16:59
2/22 anonim válasza:
Nem csodálom hogy féltenek! Talán ha a közelben egy panziót vagy szállást foglalnál le fixre és ott aludnál színház után, akkor más lenne a helyzet.
2013. márc. 31. 17:01
3/22 A kérdező kommentje:
ismerem a helyet, és több volt osztálytársam egyete miatt szintén megteszi ezt az utat néha egyedül
2013. márc. 31. 17:02
4/22 anonim válasza:
Abban semmi logika, hogy másnak eddig nem esett ott baja. Nem jelenti azt, hogy soha senkinek nem is fog.
Nem mondom, hogy ne menj, csak nem logikus ez így.
2013. márc. 31. 17:06
5/22 anonim válasza:
Ez eddig oké. De nem tanácsos éjszaka egyedül bóklászni.Akkor már sokkal kulturáltabb lefoglalni egy szállást ahol kitudod pihenni magad, tudsz nekik sms-t küldeni hogy minden ok.Nem igaz, hogy nem lenne pénzed rá. 2000ft-tól már vannak kiadó szállások.
2013. márc. 31. 17:08
6/22 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit túlzás tőlük, mert már túl van a normális mértékű féltésen.
Gimis korom óta járok egyedül színházba, tavaly pedig megjártam teljesen egyedül Amerikát, három hétre.
Engem is féltenek, de tudják, hogy felnőtt vagyok, és tudok vigyázni magamra.
Nem normális az, ha valaki burokban akarnak tartani. (Sőt, egyáltalán nem normális a gyerekeket sem burokban nevelni.)
2013. márc. 31. 17:09
7/22 A kérdező kommentje:
nem értem, miért féltenek, nyáron egy mozgássérült barátnőmmel megyek külföldre nyaralni, teljesen ismeretlen helyre, én leszek a kísérője, ebbe meg szó nélkül belementek
2013. márc. 31. 17:11
8/22 anonim válasza:
Én is féltenélek. Én este 10 után egy lépést sem teszek a házunk mellől egyedül, ha épp nincs pénzem taxizni és nem jön értem konkrétan valaki, pedig én 27 vagyok. Foglalj le egy szobát a városban, ahol meg tudsz aludni és semmiképp ne bóklássz egyedül 10 métert se, taxizz. Erre ne sajnáld a pénzt, de tényleg ne!
2013. márc. 31. 17:16
9/22 anonim válasza:
Utolsó: Amióta ember él a földön, ilyenek mindig is történtek.
Tényleg nem valami biztonságos este mászkálni, már én se szeretem, pedig régen éveken keresztül jártam haza az utolsó járatokkal és semmi rossz élményem nem volt. Bár ami azt illeti, nekem még kedvem se lenne ahhoz, hogy egyedül menjek színházba, főleg ilyen messzire. Egyedül olyan pocsék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!