Normális, hogy a szüleim ennyire féltenek 22 évesen?
Figyelt kérdés
Sikerült jegyet szereznem a Macskákra, április végére. Úgy néz ki, egyedül kell mennem, barátok közül senki sem csípi a színházat. Külföldről mennék vonattal, hétkor kezdődik az előadás. Világosban gondolom semmi baj nem érhet, de hazafelé csak fél 12-kor megy vonat, fél egyre érnék Komáromba,Komáromban át kell szállni, onnét csak fél ötkor megy haza hajnalban a vonat.A vasútállomás négyig zárva van. Addig vagy elmennék egy ismerősömhöz, aki a közelben lakik,vagy bemennék a köeleben lévő nonstop Tescoba, szüleim rendesen féltenek ettől a kiruccanástól, igaz ilyen tipikus burokban nevelt voltam, míg egyetemista nem lettem2013. márc. 31. 16:57
21/22 anonim válasza:
Ezt te egy átgondolt, biztonságos "terv"nek tartod, hogy elmész egy közeli ismerőshöz/a tescóban éjszakázol? Komolyan?? Ha te tényleg a te szavaiddal élve burokban éltél, akkor nemigazán ismerheted, mi zajlik éjszaka az utcákon, pályaudvarokon... Szerintem teljesen normális, hogy féltenek, elméletileg "ez a dolguk". Tiltani nyilván nem tilthatják meg, de nem hiszem, hogy az a céljuk, hogy kiszúrjanak veled, nyilván csak rettentően féltenek.. Szerezz valakit mégiscsak, akivel elmehetsz, nem sokkal biztonságosabb ketten-hárman kóborolni, de hátha őket is megnyugtatja.. Vagy keress Bp-en valakit, akinél ott aludhatsz.
22/22 Bence_ válasza:
Foglalj egy szobát. Aztán reggel hazamész.
Inkább alszom ágyban mint hogy céltalanul flangáljak egy tesco-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!