Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szüleim...

Normális, hogy a szüleim ennyire féltenek 22 évesen?

Figyelt kérdés
Sikerült jegyet szereznem a Macskákra, április végére. Úgy néz ki, egyedül kell mennem, barátok közül senki sem csípi a színházat. Külföldről mennék vonattal, hétkor kezdődik az előadás. Világosban gondolom semmi baj nem érhet, de hazafelé csak fél 12-kor megy vonat, fél egyre érnék Komáromba,Komáromban át kell szállni, onnét csak fél ötkor megy haza hajnalban a vonat.A vasútállomás négyig zárva van. Addig vagy elmennék egy ismerősömhöz, aki a közelben lakik,vagy bemennék a köeleben lévő nonstop Tescoba, szüleim rendesen féltenek ettől a kiruccanástól, igaz ilyen tipikus burokban nevelt voltam, míg egyetemista nem lettem
2013. márc. 31. 16:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen, tudom régen is voltak durva dolgok. De én úgy gondolom, hogy egy bizonyos etnikai réteg terjedése miatt ezek a csupán szórakozásból elkövetett gyilkolások/erőszakolások stb. nagy mértékben megnőttek.
2013. márc. 31. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, kérdés, hogy féltenek, vagy tiltani próbálnak, mert ez nagy kettő. A féltés, az ugye egy érzelem, az emberből magából jön, kinél jobban, kinél kevésbé van jelen, de teljesen természetes dolog.

Ha viszont 22 évesen bármi módon tiltani, gátolni próbálnának, no, az teljesen abnormális lenne.

2013. márc. 31. 17:21
 13/22 A kérdező kommentje:
inkább tiltani akarják, pedig éjszakáztam már pályaudvaron, mert annyit késett a vonat hazafelé...amíg nem voltam egyetemista,addig mindenhova csak kísérettel mehettem
2013. márc. 31. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, a tiltáshoz viszont a világon semmi joguk, ezt próbáld nekik megmagyarázni, ha meg nem megy, akkor ne foglalkozz vele...

OFF: én anno 1983 körül a 3. magyarországi előadását láttam a Macskáknak a Madáchban:)))

2013. márc. 31. 17:29
 15/22 A kérdező kommentje:
utolsó, Te mázlista vagy akkor, ha a 3. előadást láttad, én 4 éve láttam először
2013. márc. 31. 17:34
 16/22 anonim ***** válasza:

Már amennyiben a kor egy mázli:)))

Egyébként ja, az egy zseniális szereposztás volt anno, Haumann Péter, Almási Éva, Hűvösvölgyi Ildikó, Paudics Béla, stb...

2013. márc. 31. 17:39
 17/22 A kérdező kommentje:
az volt az igazi szereposztás!
2013. márc. 31. 17:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ha féltenek attól, hogy az éjszaka közepén egyedül bóklássz. Egy szülő mindig is félteni fog. Szomorú is lenne, ha nem érdekelné a gyereke biztonsága.

S most nem a tiltásról beszélek, hanem a féltésről:)

2013. márc. 31. 18:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem aludj Komáromban annál a barátodnál és reggel utazz tovább, vagy eleve aludj Pesten egy barátodnál, ha egyetemisták, úgyis lesz valaki ott akkor.
2013. márc. 31. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Az más, hogy nem féltenek ha arról van szó, hogy külföldre mész kísérőnek. Hidd el, egyedül az éjszakában nem olyan vicces kóborolni.

Én a barátommal kirándultam egy kisvárosban ahol lekéstük a vonatot és kénytelenek voltunk megvárni a reggeli járatot. Az állomás zárva volt, szállást már nem kaptunk. Bár a barátom erős és férfias mégis rettenetesen féltem! És bár nyár volt emlékszem nagyon fáztam is! Nem hiszem, hogy neked is olyan jó ötlet lenne színházi szerkóban egyedül kóborolgatni valahol! Foglalj szállást! Lehetne ennyi eszed..

21/L

2013. márc. 31. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!