Normális, hogy a szüleim ennyire féltenek 22 évesen?
Kérdező, kérdés, hogy féltenek, vagy tiltani próbálnak, mert ez nagy kettő. A féltés, az ugye egy érzelem, az emberből magából jön, kinél jobban, kinél kevésbé van jelen, de teljesen természetes dolog.
Ha viszont 22 évesen bármi módon tiltani, gátolni próbálnának, no, az teljesen abnormális lenne.
Kérdező, a tiltáshoz viszont a világon semmi joguk, ezt próbáld nekik megmagyarázni, ha meg nem megy, akkor ne foglalkozz vele...
OFF: én anno 1983 körül a 3. magyarországi előadását láttam a Macskáknak a Madáchban:)))
Már amennyiben a kor egy mázli:)))
Egyébként ja, az egy zseniális szereposztás volt anno, Haumann Péter, Almási Éva, Hűvösvölgyi Ildikó, Paudics Béla, stb...
Teljesen normális, ha féltenek attól, hogy az éjszaka közepén egyedül bóklássz. Egy szülő mindig is félteni fog. Szomorú is lenne, ha nem érdekelné a gyereke biztonsága.
S most nem a tiltásról beszélek, hanem a féltésről:)
Szia!
Az más, hogy nem féltenek ha arról van szó, hogy külföldre mész kísérőnek. Hidd el, egyedül az éjszakában nem olyan vicces kóborolni.
Én a barátommal kirándultam egy kisvárosban ahol lekéstük a vonatot és kénytelenek voltunk megvárni a reggeli járatot. Az állomás zárva volt, szállást már nem kaptunk. Bár a barátom erős és férfias mégis rettenetesen féltem! És bár nyár volt emlékszem nagyon fáztam is! Nem hiszem, hogy neked is olyan jó ötlet lenne színházi szerkóban egyedül kóborolgatni valahol! Foglalj szállást! Lehetne ennyi eszed..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!