Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elegem van az öcsémből! Mit...

Elegem van az öcsémből! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy öcsém aki napi szinten kiborít. Mindig olyanokat mondogat rám hogy én ku*rva vagyok, r*banc vagyok (ami nem is igaz). Nagyon rossz mert mindent tönkre vág. Amiket csinál mindig rám fogja és anya meg neki hisz, még szerencse hogy apum nekem hisz mert tudja hogy én ilyeneket nem csinálnék. Bármit mondok neki azt elmondja a barátainak meg a szüleimnek. Ha próbálok neki segíteni akkor leordítsa a fejemet. Nagyon bunkó én próbálok rá szólni hogy ezt nem így kell és akkor nagy felháborodottan mondja: "hogy nem vagy az anyám se az apám!" "te itt egy senki vagy és nem parancsolsz nekem!". Azért jön be a szobámba hogy megnézze mit csinálok a gépemen és egyből elmondja anyáéknak, sokszor azért is bejön hogy ide fingjon. De ha rászólok és kiabálok hogy miért csinálta akkor meg én vagyok lecseszve. Anyum egyáltalán nem neveli csak apum. De már apum se mert anyum azt mondta apumnak hogy minek kell piszkálnia, engem is piszkálhatna. Azóta apum nem foglalkozik vele és egész nap a számítógép előtt ül és ez engem zavar. Iskola időbe meg volt büntetve de nem kellett neki betartani, de amikor én voltam megbüntetve akkor nekem be kellett tartani. A cuccait tönkre vágja azért hogy kaphasson új cuccokat. Nagyon sokszor szimulál, pl. ha megütöm akkor rohan anyához sírva hogy mennyire fáj pedig kicsit adtam neki, megjátsza hogy sír. Az a legdurvább hogy olyanokat mondogat nekem hogy: sz*pj le, ny*ld ki, sz*pd ki a f****m. Engem ez zavar hogy ilyeneket mondd. Ha mondok neki valamit akkor egyből megüt. Volt olyan hogy az egész lábam tiszta lila foltos volt. Szerintetek mit tegyek? Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm a válaszokat :))

Én 14/l öcsém 12/f

2013. aug. 24. 13:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy végre szembe száltál vele. Amikor lek**váz, akkor: 1. V ágd szájba rendesen és/vagy 2. Viríts rá egy derűs mosolyt, mert tudod, hogy mostmegkapta rendesen, és neked van igazad, mert neked van igazad

Ha meg verbi kezd, akkor: 1. Vegyél egy gázpisztolyt, és használd ha kell és/vagy 2. Védekezz: ne üss vissza, csak védd ki az ütéseit, kess/ lehet, hogy találuk olyan videót, amiből valami kis önvédelmet tanulhatsz

Apukád kinek a pártján áll?

Készíts bizonyítékokat amikor piszkál, tudj meg róla minden kínosat, akármit, amivel "zsarolhatod"

Az osztálytársai meg "romák", ez megmagyarázza, hogy honnan vette ezeket a viselkedés-mintákat

Amúgy mikor kezdett "ilyenedni"?

Mindenkinek vannak gyemge ponzjai (pl. Szerelem, ágyék...), az egyiket pedig meg fogjuk találni

Ha még eszembe jut valmi, leírom...

Sok szerencsét!

2013. okt. 18. 20:08
 32/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm :)

Apa az mellettem van :) Már gyerek kora óta ilyen rossz, talán pontosan azóta, amióta első osztályos.

Meg van a gyenge pontja. Mindig szopja az ujját és mindenért sír.

2013. okt. 18. 20:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon Szívesn 14/f
2013. okt. 20. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!