Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hirtelen felindulásból írtam,...

Hirtelen felindulásból írtam, mert már elegem lett, hogy mindig ugyanazt hajtogatja. De a sógorom elolvasta. Nem is tudom, hogy mi lesz most?

Figyelt kérdés
Megharagudtam a tesómra. Mindig kérkedik bizonyos dolgokkal és már nagyon bosszantott. Ezért írtam a férjemnek egy felháborodott smst a tesómról. Voltak benne kevésbé szép szavak. Sajnálom, hogy így alakult. De ennek ellenére nagyon jóban vagyunk a tesómmal. Az sms benne maradt a telefonomban (nem töröltem ki....) és a tesóm férje elolvasta. Majd hozzá tette: Milyen szépen fogalmazok. De ezt most kinek írtam?? Egy kicsit már borozgattunk, így bízom benne, hogy nem fog emlékezni rá :( Bár látványosan lehangolódott, nem volt már olyan jó kedve.... Nagyon gáz vagyok....
2013. aug. 22. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb a tesódnak küldd el..legjobb az őszinteség.
2013. aug. 22. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van...ezt jól elszúrtam...
2013. aug. 22. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit olvasgatja a te sms ed? Csezd le azt is. Am meg semmi köze akárkije is, hogy te mit gondolsz róla. Ez a kettőtök dolga. Viták vannak mindenhol, meg aztán békülések. Nem kinyírni akartad, egy bizonyos szintig nem tartozik rá. Ne is aggódj emiatt, ne feszengj, vedd lazára.
2013. aug. 22. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, tényleg máskor a tesóddal közöld.De figyelj, ha összetartó család vagytok nem lesz gond Fel a fejjel!:)
2013. aug. 22. 22:42
 5/7 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom, de az én telefonom az enyém és még a barátom se néz bele nemhogy a tesóm férje. Mi köze neki a te telefonodhoz? Adnék én neki olyat... Amúgy meg mindenhol vannak viták, biztos megoldjátok.
2013. aug. 22. 22:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok nektek!! Köszönöm szépen a biztató szavakat!! Lazára veszem!! Összeveszés-békülés!! Igazad van!!!

Illetve teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak, bízom abban, hogy a családi kötelék átlendít ezen a problémán minket!

Még egyszer köszönöm szépen!!!!!

2013. aug. 22. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat és a segítségeteket!! Nagyon sokat segítettetek! Teljesen igazatok van!!
2013. aug. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!