Én reagálom túl? Értetlen vagyok?
lehet utálja a húgod, hogy ilyen kutyab*zi vagy, én is utálom az ilyeneket, úgyhogy meg tudom érteni. nem nagy élmény ám 30 fokban egy autóban utazni egy bűzölgő állattal + a szőreiről még nem is beszéltem. (még mielőtt írnád, hogy nincs szaga, de van szaga, minden kutyának van szaga, még amelyiket napi 2-szer fürdetnek, annak is büdös kutyaszaga van, főleg zárt térben)
egyébként munkahelyre is magaddal viszed?
Nem. Egyáltalán nem. Nagyon is felelősségteljes cselekedet volt az, hogy nem hagytad magára az állatot, pláne a nagy melegben.
A húgod rosszul reagált, kérdés, hogy miért?
A "lereagálás" oka lehet az is, hogy a húgod retteg a kutyáktól, vagy a fértőzéstól, utálja a nyálat, a rossz szájszagot (némely kutyánál van) stb. Viszont ezt meg kellene neked mondania előre, mert tudnod kellene. (Ilyen esetben érhető, ha azt kéri, hogy ne vidd magaddal az ebet, ilyenkor vagy szomszédra vagy jóbarátra, vagy egy kutyaőrző (kutya-macska hotel) szolgálatra kell bízni.
És igen, várd csak meg, hogy elnézést kér, mert elég csúnyán viselkedett veled szemben.
Ja, látom. Neki is van kutyája. Akkor a feltevés törölve.
Ebben az esetben a hiszti tárgya at volt, hogy a te cselekedeted felelősségteljes, te törődsz a kutyáddal, ő pedig nem. Kevesebbnek érzi magát nálad.
Értsd? Egyszerű, síma testvérféltékenység, egy kutya ürügyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!