Azért a legtöbb esetben a család szívesen látja a párokat is, szóval az normális, hogy a kérdező őt is befogadta a nyaralásra. Az már nem normális, hogy a pasi ilyen, sem az, hogy a húgod tényleg beteg agyú, hogy hisz egy ilyen majomnak. Erre senki sem számított. Szerintem a legjobb az lenne, ha mondanád, hogy hordják el magukat azonnal, vagy legkésőbb holnap reggel, ha tényleg nagyon messze laknak.
2013. aug. 3. 18:07
22/27 A kérdező kommentje:
Hugom eltessékelte a pasit! Kocsival volt, 220km-er a távolság.
Hugomat nem teszem ki,mert egy nyomorékkal állt össze.
Nem tudom,mi köze az én párkapcsolatomhoz, de még a páromat is a szájára vette ez a mocsok!
2013. aug. 3. 18:10
23/27 anonim válasza:
Hát nem tudom....nálunk nem volt szokás minden barátot/barátnőt hazavinni, vagy messzi lakó rokonhoz vinni.Megint más persze, ha komoly kapcsolatról van szó, de kérdező írásából én azt veszem ki, hogy még a húga se ismeri teljesen, hogy milyen ez a pasi.
2013. aug. 3. 18:12
24/27 A kérdező kommentje:
Hiányoztak egymásnak, és nekem írt a pasas ,hogy eljöhetne e hétvégére a hugomhoz.
Nem láttam benne semmi kivetni valót.
Megbeszéltem hugommal,nagy volt az öröm.
De ezt nem gondoltam volna :/
Nagyon pocsékul érzem magam, és felháborít a dolog :(
2013. aug. 3. 18:15
25/27 anonim válasza:
Te ne érezd magad rosszul! A tesód most rád van kiakadva?
2013. aug. 3. 18:29
26/27 A kérdező kommentje:
Nincs kiakadva, épp beszélgetünk.
Csak ebből a pasasból mindent kinézek,még azt is ,hogy belekontárkodik az én kapcsolatomba
2013. aug. 3. 18:30
27/27 anonim válasza:
sztem is így volt a legjobb. te csak félted a hugod és ez így helyes. valszeg a pasi más lányokkal is kezdett. nem hinném hogy te vagy az első.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!