Mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
Hugom itt nyaral.
Idejött a barátja hétvégére, aki viszont nekem írogat ,hogy xxx meg átjöjjön e ha alszik hugom.
Mit tegyek?
legszívesebben 2lábbal vágnám ki az ajtón!!
De,hogy mondjam l hugomnak??
2013. aug. 3. 17:01
11/27 anonim válasza:
Húgod, hogy reagál? Nem hisz a pasinak ugye?
12/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el! Benyelte minden szövegét a pasinak!
És szemét módon írtam hugomnak,hogy akkor mehetnek mind a ketten együtt oda ahonnan jöttek.
2013. aug. 3. 17:44
13/27 anonim válasza:
Ne már! Nincs valami bizonyítékod, hogy ezeket mondta a csávó? Nehogy már közétek álljon. Mért találnál ki ilyesmit? Ne hagyd emiatt megromlani kettőtök között a viszonyt! ÉS nehogy te érezd magad rosszul!
14/27 anonim válasza:
nem tudod a pasi írását megmutatni neki?
15/27 anonim válasza:
Megmutattad a húgodnak, hogy miket írt a pasi? De amúgy ha ekkora nyomorék a húgod, akkor hagyjad meg is érdemli az ilyen pasit... Bocsánat, hogy ezt írtam, de tényleg.
16/27 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki hugomnak . A pasi meg most az én kapcsolatomat boncolgatja!!! Nem is ismer se engem se a páromat! Mit képzel ez magáról?
2013. aug. 3. 17:50
17/27 anonim válasza:
Mi a francnak kell egy idegent beengedni a lakásodba? Lesz*rom milyen messziről jött, ha még ilyen kezdetleges ez a kapcsolat, ne hogy már én etessem, meg adjak neki szállást.
18/27 A kérdező kommentje:
Hugomat néztem,mert szereti ez a pasit,de nem gondoltam,hogy ez a pasi ilyen :/
2013. aug. 3. 17:57
19/27 belbolyhocska válasza:
Hagyd meg azt az örömet a hugodnak, hogy ő rúgdossa ki a hapsit a házból! Mindenképpen mondd el neki, a testvéred. Gondolom nem szeretnéd, ha később is ezt csinálná a barátja, csak épp nem rád, hanem másra nyomul rá a hugod tudta nélkül.
És tényleg jó ötlet, hogy megmutatod miket írt a barátja, én mindenképpen szeretném tudni. Ha kiderül, hogy tudtad te iszod meg a levét!
19/L
20/27 anonim válasza:
Azzal nincs gond, hogy befogadtad, én is befogadtam volna a tesóm pasiját. Ez akkor is nagyon gáz. Mi köze a te kapcsolatodhoz? Egyelőre ő a gyökér, remélem a tesód hamar kidobja :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!