Ti megengednétek, hogy a húgotok hozzátok költözzön?
Figyelt kérdés
Problémák vannak itthon és azon gondolkozok egy ideje, hogy a bátyámhoz milyen jó lenne oda költözni. Ti mit szólnátok hozzá, hogyha a húgotok hozzátok akarna költözni? Örülnétek neki? Vagy tehernek éreznétek?
Én a lánytestvéremmel és a sogorommal élek együtt. igaz hogy 1000 négyzetméteres házuk van és sogorom hivott hogy itt is lakjak velük :) És mikor ők nincsenek itthon akkor rám bizzák a házat :)
Ahogy látom a bátyádnak is van pénze tehát az anyagiak miatt nem kell aggódni :)
Lehet tárt karokkal vár :) ami az apadat illeti hat ... nem lehet APAnak sőt FÉRFInek sem lehet nevezni:-j
2013. aug. 3. 02:31
22/30 anonim válasza:
kérdezd meg a testvéred, bár nekem a nővérem költözött hozzám, aki bár nem érdemelte meg, mert sosem érdekeltem, de megszorult, banki adóssága volt, enni sem tudott mit, volt pár gyereke
és én felajánlottam neki a költözés lehetőségét, amit elfogadott, bár ő maga nem kért volna segítséget, azóta jobb lett a kapcsolatunk
2013. aug. 3. 15:02
23/30 anonim válasza:
Az az igazság, hogy azért, mert ő mindent megkapott, nem tartozik neked semmivel. Ez a szüleid sara, nem a tesódé.
2013. aug. 4. 16:08
24/30 anonim válasza:
Én engedném,ha jól állok.
2013. aug. 4. 16:54
25/30 anonim válasza:
Egyszerűen fel nem foghatom hogy gondolhatod azt hogy a testvérednek szinte kötelessége lenne eltartani téged! Ember! Örülj neki hogy egyáltalán megvan a lehetőséged a jó iskolához! Nem kaptál kocsit te szegény csak egy nyakláncot? Van akinek a ballagására el sem mennek a szülei! Ilyenkor úy fel tudok háborodni, könnyebb hisztizni a jólétben, pedig anyuci meg apuci ígyis mident a feneked alá rakott, elvégre huszonegynehány évesen még mindig munkanélküliként vagy otthon nem? Basszus nekem 16 évesen dolgoznom kellett hogy enni tudjak a hugommal együtt!!! Nemhogy ,,jaj csak nyakláncot kaptam ő meg autót, vége az életemnek" tudod mit kaptam a szüleimtől? Azt hoy amikor 10 évesen megkérdeztem hogy miért nem tudunk ebédelni azt mondta hogy mit vársz majd én ne tudjam magam jólérezni mert te zabàlnál( kocsma) majd kiszámolta hoy szerinte elég egy gyerekre a 20.000 ftos családiból 6ot költeni. Te meg sírsz hogy de rossz neked. Mondd csak voltak egyáltalán valaha megélhetési gondjaid?
2013. aug. 6. 11:27
26/30 anonim válasza:
Nagyon sajnálom előző válaszoló! Remélem,most már jobb a helyzeted.
2013. aug. 6. 16:59
27/30 anonim válasza:
Köszönöm szépen, a hugim a nevemre iratva mióta 18 vagyok és anyánknak elszállt a mája, boldogok vagyunk együtt és vigyázunk egymásra!:) bocs nagyon felhúzom magam az ilyesmin, mert nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Nem úgy kell munkát keresni hogy beadom a jelentkezésem egy két helyre aztán élek mint Marci hevesen, hanem a munka után igenis menni kell és keresni! Egyébként meg megszoksz vagy megszöksz :) szép napot!:)
2013. aug. 6. 17:10
28/30 anonim válasza:
Igazad van és örülök neki,hogy rendben vagytok.Szép napot neked is!:)
2013. aug. 6. 17:53
29/30 anonim válasza:
"elvégre huszonegynehány évesen még mindig munkanélküliként vagy otthon nem?"
Nem!
18 éves és nem munkanélküli, hanem tanuló te nagyon okos!
"Te meg sírsz hogy de rossz neked. Mondd csak voltak egyáltalán valaha megélhetési gondjaid?"
Miért valakinek csak anyagi természetű problémái lehetnek? Ha épp van mit enni akkor no problem? Tipikus csóró suttyó gondolatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!