Ti megengednétek, hogy a húgotok hozzátok költözzön?
Ha családi probléma miatt engem választanál és te lennél a húgom, akkor én mindent megtennék azért, hogy segítsek neked, de csak akkor, ha te is ezt akarod.
Bizony dolgozni kell suli mellett (én azt tettem). Kemény, de még mindig jobb, mint egy vagy két bántalmazó szülő.
Ja: és a helyedben azonnal kérnék pszichiáteri segítséget. Ingyen van, TB-re, nem kell aggódni. Viszont ilyen helyzetben, amiben te vagy, létfontosságú volna, hogy valaki felnőtt a hátad mögött legyen és támogasson és ne minden a bátyád vállát nyomja.
Természetesen igen. Ki segítsen neki, ha nem én?
Mondjuk nem a levegőbe beszélek, amikor kellett, mi befogadtuk a húgom, a párjával együtt. Kemény volt, négyen 37 négyzetméteren :D
Szerintem holnap megkérdezem tesómat, hogy hozzá mehetek-e. Nem akarok már itthon lenni:(
És szerintetek ha befogadna az korrekt lenne, hogy én megcsinálnék minden házimunkát meg ilyesmit cserébe, hogy ott lakhatok?
Én most végeztem a gimivel és szeptemberben kezdem az egyetemet és nagyon sokat kell majd tanulnom állítólag Nem hiszem, hogy még dolgozni is tudnék.
"De szerinted miből lesznek meg a te saját dolgid? Mint pl. tampon, smink, tusfürdő, arctisztítók...stb. a női dolgok? Vagy azt is a bátyád vegye?"
Hát én úgy gondoltam, hogy ő venné.
Meg most lehet kicsit önzőn vagy nem tudom, hogy mondjákul hangzik, de egy kicsit megtehetné, hogy egy kis ideig támogat míg nem lesz velem valami.
Ő mindig mindent megkapott én meg sose semmit.
Mikor a középiskolából ballagott akkor kapott egy pár éves BMW-t. Én egy nyakláncot. Mikor lediplomázott kapott egy gyönyörű új penthouse lakást. Én semmit se fogok.
Ő mikor még nem dolgozott és kért pénzt bulizni vagy bármire kapott amennyit kért apától. Én apától sose kaptam anyától pár ezret, de azt is úgy, hogy "jajjj apád megne tudja".
Tesóm ahogy apa cégénél kezdett dolgozni azzal együtt tulajdonrészt kapott. Én nemhogy tulajdonrészt nem fogok kapni, de mégcsak nem is dolgozhatok ott. Meg majd ő fog örökölni mindent. Mert már apa az orromra kötötte, hogy "egy nő nem rendelkezhet a családi vagyon felett. Mégcsak az hiányozna. Amit a család férfiai elértek azt egy hülye nő tönkre tegye."
Én meg csak annyit szeretnék, hogy egy kicsit hagy lakjak nyugodt körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!