Hogyan nyissam fel a bátyám szemét?
Kellett neki indiánok közé menni...lehúzós férgek...
Ezt a gesztenyét magának kaparta...biztosírsd afelől, hogy te magad ndíg ott vagy neki!:)
Van valami bevétele?
A garázs pedig jó, nyár van, ha ennyire rossz ott, ahol most van, akkor mi lehet ennél rosszabb? Csak beengednétek a házba napi egyszer fürödni...
De megbocsáss, a válaszaidból én azt vettem le, hogy:
- te nem igazán akarsz neki segíteni, max szép szavakkal;
- a testvéred egy életképtelen valami, annyi esze lehet, mint egy gipszkacsának, és nyilván ezért nem akarod te sem még átmenetileg sem befogadni, még a kutyaólba sem, mert félsz, hogy a nyakadon marad, mert magától sose fog tudni megállni a lábán, így maradna, amíg ki nem hajítod.
Azért azt nem hiszem el, hogy nincs egy négyzetméter nálatok ahol állhat, vagy két négyzetméter ahol aludhat.
Állandóan teltház van nálatok? Ha bejön a szomszéd, akkor forgalmi dugó lesz? Sok jó ember kis helyen is elfér. Amikor napokig az utcán volt, akkor az járt a fejetekben, hogy 'szegény az utcán van, de már a plafonon is laknak'?
Láttál már a semmi közepén jégtáblán úszó többszáz pingvint? Ha bennük van annyi összetartás, hogy megosztják azt a kis helyet amíg van, amíg tényleg nem férnek már el, akkor az emberekben is lehetne annyi, hogy nem hagyják ott megrohadni a másikat miközben lesajnálják, hogy nincs hová mennie.
Először ki kell szedni abból a társaságból. Amíg benne van, elhiszi a fenyegetést, fél tőlük, azt hiszi, hogy csak rájuk számíthat, addig nem fog észhez térni. Kívülről már kissé máshogy fogja látni a dolgokat. Ha rájön, hogy a fenyegetés mögött nem volt szándék. Ha pedig volt, akkor van, aki megvédje. A fenyegetés valóban bűncselekmény.
Ha engem ide-oda dobálnának, kidobnának, aztán jobb híján megint belém csimpaszkodnának, és úgy érezném, hogy a családom sem akar látni, akkor elég hamar felkötném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!