Ez helyes nevelés? Hogy nyissam fel a szüleim szemét?
A hugom 13 éves,még közel sincs a 14-hez,de éjjel már discoba volt. Azt kamuzta hogy a bnőjéhez megy,de nagyon feltűnő volt,hogy pont annyi pénzt kért,amennyi a belépő,és még buszoznia,se semmi mást nem kellett neki,szóval értelmetlen volt pénzt adni neki.. Ehhez képest egész éjjel egy discoban volt,mikor mondtam a szüleimnek,senki le se sz*rta,azt mondták hogy mekkora r*banc vagyok,hogy discoba járok 16 évesen,holott a hugom iszik(nem 1x kaptuk már rajta),cigizik (a szüleim is tudják),mégsem csinálnak semmit. Én meg ha el szeretnék menni,akkor mindennek elvagyok hordva,igaz én sem vagyok olyan nagy,de mikor éljem ki magam,35-40 évesen? O.O De én nem szoktam inni,se cigizni,és 13 évesen a disco közelébe nem jártam. A tesómat és engem annyira rosszul nevelnek,a tesóm 17 évesnek hiszi magát, ha éjjel jön haza senki nem szól neki érte,de ha én d.u. 5 körül érek haza,az az első hogy hol voltam. -.-" Most is.. elmentek hétvégére,szinte semmi kaját nem hagytak nekem itthon,de mindig ezt csinálják,alig hagynak itthon valamit,ha meg csinálok vmi kaját magamnak,akkor is az van hogy minek b*szom el a hozzávalót,és reggel is apám elhordott mindennek anyámmal együtt,mert itthon szeretnék maradni. De az sem baj hogy a tesóm mindenemet lenyúlja. -.-"
Ez helyes nevelés? És most nem jókislánynak akarom magam beállítani,de minden így van!
16L
Hát ez elég nevetséges a szüleidre nézve. Szerintem ülj le velük a konyhába, és mond meg hogy te ezt nem viseled el tovább, vagy a húgosat is rendesen fegyelmezik vagy veled legyenek engedékenyebbek de ezt a látványos megkülönböztetést hanyagolják mert nem szülőkhöz méltó. Vagy menj át egy barátnődhöz úgy hogy nem szólsz nekik, aludj ott, és hagyj ott a szüleidnek egy levelet, írd le az érzéseidet hogy mit gondolsz erről. Ha ez sem használ akkor foggalmam nincs mit tehetnél, de ez szerintem szörnyű ez a viselkedés... :( Egyébként szerintem egy kicsit te is hibás vagy, hiszen nem hiszem hogy nagyon egyengetted volna a húgod útját, én is sokat köszönhetek a nővéremnek, hiszen sokszor mutatta a helyes utat. Lehet hogy először a húgoddal való kapcsolatodat kéne kicsit jobbá tenni. Én mindenesetre sok sikert kívánok, és ha bármi más egyéb problémád van nyugodtan fordulhatsz hozzám. :))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!