Nem vagyok egy agresszív nő, de ezt az embert iszonyatosan meg tudnám verni!!!!!De nagyon nagyon kegyetlenül!!Nem is értem!Ha amerikai, akkor remélem megnézi egy gyerekvédő szervezet, ez nagyon nem normális!Még akkor is ha "csak egy videó"!!Nagyon durva!!!
2009. jún. 23. 20:47
3/13 anonim válasza:
Basszus...
Ez egy állat!
Ilyen fejű embernek biztos nem szülnék gyereket, főleg nem hármat!!!
Sőt, rá se néznék!
Ez tuti nem normális!
Gyerekvédők nem nézik a Youtube-ot????
2009. jún. 23. 20:48
4/13 A kérdező kommentje:
még nincs gyerekem, fiatal vagyok hozzá, benne vagyok a jó mókákban, de ez nekem is betett :S ha igaz, ha nem. köszi a véleményeket!
2009. jún. 23. 20:49
5/13 anonim válasza:
Én jól szétröhögtem magam rajta!
Amugy a sajátommal nem tudnék ilyeneket megtenni!
Bár mikor kicsi voltam apum engem is beledobált az ágyba de nem durván,én meg imádtam : )
2009. jún. 23. 22:34
6/13 anonim válasza:
Te jó ég. Még az állatok se tesznek ilyet a kölykeikkel.
Komolyan hozzávágta őket a falhoz?!
2009. jún. 24. 00:50
7/13 anonim válasza:
Hát szerintem ez egy tipikus gyermeklelkű apuka, aki inkább felnőtt játszótárs mint szülő. Szerintem itt egyedül az volt durva, hogy a dobozzal falhoz csapta őket, bár azt nem látjuk, hogy a gyerekek erre hogy reagáltak. De amúgy nekem úgy tűnt, hogy az apjukkal együtt rohadt jól szórakoznak. Amikor a kissráccal pakolták ki a szatyrot és a fater hozzádobta a kutyakaját, az kimondottan vicces, pláne mert ahogy láttam a gyerek is röhögött. Az ágyon ugrálásban meg semmi rossz nincs, ilyet mi is csináltunk apámmal, de kb pont így, apám is párnával csapta ki a lábunkat :) Én élveztem nagyon. Max az a gond (a dobozos kivételével, mert az tényleg durva), hogy elég balesetveszélyesek ezek a dolgok, pl. amikor az egyik gyereket a lépcsőről leugorva kapja el, vagy amikor a kislány bicajozik és közben a bukóját csapkodja, meg egyebek. De nekem amúgy tényleg úgy tűnt, hogy ezek a gyerekek jól érzik magukat. Én is szoktam olyat csinálni a fiammal, amit más nem nézne jó szemmel, de az én gyerekem meg röhög rajta.
2009. jún. 24. 08:45
8/13 A kérdező kommentje:
nekem is csak a dobozossal van gondom. a saját cicámmal nem lennék képes ilyet csinálni:)
2009. jún. 24. 09:08
9/13 anonim válasza:
Te jó isten. Én csak félig tudtam megnézni, amikor a falhoz vágta én ki kapcsoltam. Szegény gyerekek :S
Én is fiatal vagyok de e komolyan egy állattal nem birnák ilyet csinálni, nem hogy a saját gyerekemmel.
2009. jún. 24. 12:37
10/13 anonim válasza:
Úristen! Miközben a kislány biciklizett, odahallucináltam a JigSaw-bohóc nevetését. o.O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!