Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
Mindig is vágyódtam egy idősebb fiútestvér után. Mindig olyan mintha érezném, hogy van. Már egy csomószor elképzeltem, hogy valahol találkozom vele. Ha ez számít lett volna egy bátyám de még anya hasában meghalt.2013. júl. 6. 12:01
1/7 anonim válasza:
Annak biztos köze van hozzá,hogy lett volna,de nem lett.
2/7 anonim válasza:
Nekem van, hidd el nem olyan jó...
3/7 anonim válasza:
Mindenki vágyik egy vigyázó bátyóra.. Nekem van egy És nagyon szeretem.. Bár néha kissé nem egyezik a véleményünk, attól még ugyanúgy szeretjük egymást és tudunk beszélgetni ha arról van szó... A kérdésedre visszatérve! Szerintem nagyon aranyos dolog, ha szeretnél egy nagyobb fiútestvért. Sajnálom, hogy nem lehetett.. Valószínűleg azért vágysz rá, mert picit egyedül érzed magad, szeretet hiányod van, vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy... Mindenesetre ennek így kellett történnie! Ne szomorkodj, és nyugodtan érezz tovább :D
4/7 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom egy bátyóra ;-) És én is rengeteget képzelem el, h mi lenne ha.. :)
5/7 anonim válasza:
én meg úgy érzem h van 1 lány ikertesóm.de ettől még biztos h nincs,inkább csak a vágyat érezzük,h legyen.
6/7 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy lesz egy kistestvérem amikor 7 éves voltam de anyukámnak ki kellett venni a méhét, mert daganat volt rajta.. Még mindig nagyon szomorú vagyok miatta.. aztán úgy volt, hogy örökbe fogadunk de 45 évesnek kell lennie az egyék félnek és anyukám pont 46 apukám meg 49. És ez így olsan szomorú...
7/7 anonim válasza:
Én is sokszor agyalok az idősebb testvér témán. Nem vagyok egyke, van két fiatalabb tesóm. És egyébként nekem is lenne egy bátyóm, most lenne 17-18 éves, de sajnos elment a baba. Pedig úgy szeretnék egy idősebb fiútestvért, hogy az nem emberi! Csak erről már lecsúsztam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!