Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért érzem ezt? Túlságosan...

Miért érzem ezt? Túlságosan szeretném, hogy igaz legyen?

Figyelt kérdés

Nincs testvérem, mégis azt érzem, hogy olyan, mintha létezne. Ovodás korom óta vágyom egy idősebb fiútestvérre és ez most 25 éves koromra sem csillapodott.

Pedig tudom jól, hogy nem lehet, mert a szüleim 23 évesek voltak, mikor megszülettem. Anyuval jó a kapcsolatom, ha lenne egy eltitkolt bátyjám azt már elmondta volna.

Nem mellesleg nálunk nagy "hiba" volt az egyik nagyszülők részéről, hogy lánynak születtem és egyetlen gyerek vagyok, hiszen nem vihetem tovább a nevet (tudom ez hülyeség, de nálunk sajnos ilyen önzőek a családban). Ha lenne egy fiú, ő nagy becsben lenne tartva.

Szóval tudom, hogy nincs, felfogom de mégis olyan mintha érezném őt, hogy valahol van. Pedig nincs.

Mi ez?

Vágy a létezésére? Skizo? Apakomplexus? Én az utóbbira gondolnék.

2013. júl. 3. 18:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemn zavarja a hétköznapi életedet akkor sima vágy.
2013. júl. 3. 19:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem. Úgy értem nem érzem, hogy bekattanék tőle.
2013. júl. 3. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Apakomplexus az amikor idősebb pasikhoz vonzódsz, és nem csak érzelmileg, szexuálisan is. Ha idősebb testvért szeretnél, akkor csak az érzelmi vonzódást tudom elképzelni.
2013. júl. 3. 19:27
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja nem nem. Akkor az apakomplexus kizárva. Köszönöm a pontos felvilágosítást :)
2013. júl. 3. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Különben érdekes, én is hasonlót éreztem gyerekkoromban, csak "nővérrel". Nem tudom mi lehet ez.

Mondjuk én szinte apa nélkül nőttem fel. (mégsem idősebb fiú testvért szerettem volna?!)

2013. júl. 3. 19:28
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért van egy szomorúbb lehetőség is.

lehet volt abortusza a szüleidnek?:(

S ezt érzed?

Tényleg van egy bátyád, csak meg sem született?

2013. júl. 3. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező és 5-ös válaszoló!

Nem lehetséges, hogy azért érzitek, hogy testvéretek van, mert anyukátoknak előttetek is volt terhessége? Lehet, hogy elment az a baba, de érzitek, mert mégis a testvéretek. Nem tudom hisztek-e az ilyen dolgokban, a lélekben, de lehet, hogy angyalként vigyáznak rátok és azért érzitek ilyen erősen.

2013. júl. 3. 19:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha az utolsó válaszoló gondolat menetét akarnám tovább vinni... Az is lehetséges hogy lett volna egy ikertesód. egy bizonyos ideig lehet hogy ő is növekedett melletted, és magzatként biztosított egy amolyan "komfort érzetet".

Ehhez tudni kell azt hogy nem feltétlenül 1 darab megtermékenyülés lehet egyszerre, de általában egy kisbaba tud kifejlődni teljesen. A többi zigóta pedig egy idő után felszívódik az anyaméhben.

2013. júl. 3. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
az a gáz mikor nem tesóval hanem idegennel vagy egy méhben
2013. júl. 3. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:

A nevet hogyne vihetnéd tovább.

Mivel ritka nevem van, kihalófélben levő név (legfiatalabb azonos nevű férfi 60 körüli), a gyerek az én nevemet kapta

2013. júl. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!