Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért érzem ezt? Túlságosan...

Miért érzem ezt? Túlságosan szeretném, hogy igaz legyen?

Figyelt kérdés

Nincs testvérem, mégis azt érzem, hogy olyan, mintha létezne. Ovodás korom óta vágyom egy idősebb fiútestvérre és ez most 25 éves koromra sem csillapodott.

Pedig tudom jól, hogy nem lehet, mert a szüleim 23 évesek voltak, mikor megszülettem. Anyuval jó a kapcsolatom, ha lenne egy eltitkolt bátyjám azt már elmondta volna.

Nem mellesleg nálunk nagy "hiba" volt az egyik nagyszülők részéről, hogy lánynak születtem és egyetlen gyerek vagyok, hiszen nem vihetem tovább a nevet (tudom ez hülyeség, de nálunk sajnos ilyen önzőek a családban). Ha lenne egy fiú, ő nagy becsben lenne tartva.

Szóval tudom, hogy nincs, felfogom de mégis olyan mintha érezném őt, hogy valahol van. Pedig nincs.

Mi ez?

Vágy a létezésére? Skizo? Apakomplexus? Én az utóbbira gondolnék.

2013. júl. 3. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pedig öreg ember nem vén kecske
2013. júl. 3. 20:31
 12/17 anonim válasza:
én kiskoromban álandóan azt hajtogattam, hogy ikertestvért szeretnék. 12 éves koromban az akkori legjobb barátnőm elmondta, hogy volt egy ikertestvérem, csak születésünk után meghalt. Azóta láttam zárójelentést, tényleg igaz, fiú volt. Anyu még most sem mondta el, én meg nem mondom neki, hogy tudom, mert az csak felszakítaná a sebeket..
2013. júl. 3. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:

5ös válaszoló vagyok. Lehet, ezt nem merem megkérdezni anyukámtól.

De nem kizárt, mert nálam össze kellett varrni a méhszáját, hogy ne vetéljen el idő előtt.

Úgyhogy el tudom képzelni, hogy előttem is volt terhes, csak akkor még nem tudták, hogy gyenge a méhszája és elment a kisbaba...

2013. júl. 3. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is továbbvittem a nevemet.

Ami vicces, hogy én ovis korom óta mindig rajzoltam kistesót. Arról álmodoztam, hogy lesz egy kishúgom akit Veronikának fognak hívni és együtt fog játszani a kislányommal.

A nevet soha nem mertem említeni a szüleimnek. Mint később megtudtam, édesanyámat elkötötték utánam, és nem szerették, hogy kistesóról fantáziálok.

10 éves koromban anyukám teherbe esett. Ma sem tudjuk hogyan. Sokat vacilláltak, de megtartották. Majdnem lefordultam a székről, mikor mondták, hogy Veronikának fogják hívni a húgomat.

2013. júl. 4. 00:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Az ezotériában és ehhez hasonló dolgokban nem hiszek. Viszont abban hiszek, hogy másfajta összeköttetés legyen ikrek között, de ezt nem ezos szinten hiszem, hanem biológiai szinten, amit nem tudok megmagyarázni na mindegy :)

A zigóta még túl fiatal lenne ahhoz, hogy bármire is "emékezzek belőle vagy érezzem". Fura nagyon.

Jól esik, hogy nem letámadtatok és bolondnak tartottatok, hanem velem együtt ötleteltek.

Jó lenne tudni mit érez egy magzat vagy még a méhben fejlődő baba, vannak-e egyáltalán "érzései". Érzi-e azt, amit az anyja érez, hiszen csak egy véráramlaton vannak nem? :) Pont ezért gondolnám a különleges kapcsolatot ikrek között.

2013. júl. 4. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt érzem, csak én 16 éves vagyok. :)
2013. júl. 8. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem az érzései számitanak a babának hanem az emlékei. Emlékszik sokmindenre és ép ez a baj.

Szientologia foglalkozik ezzel, ha érdekel. 10-20 millió Ft-ért megszabaditanak ezektől a visszahuzó emlékektől, vagy ha mégse de a pénzedtől biztos!

2013. júl. 8. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!