Úgy érzem "kitúrt" a családból a bátyám barátnője, mit tehetnék?
Szerinted lusta, nem csinál semmit, ellenben a szüleid mégiscsak megszerették valamiért.
Az teljeséggel kizárt, hogy esetleg benned van a hiba, és félreismerted őt? Anyudék valamiért csak megszerették. És ők laknak Katival, tehát csak jobban ismerik, mint te.
Nem lehet, hogy csak féltékeny vagy? Féltékeny, amiért ő többet van a te otthonodban, többet van anyudékkal, és "elvette" a bátyádat?
nem túrt ki, ez nem kitúrás
csak nem érdekled őket pillanatnyilag
Első, az a baja a Kérdezőnek, hogy úgy érzi, Őt már nem szeretik, de úgy látszik, képtelen vagy szöveget értelmezni.
Tökre érthető, mégis csak Te vagy a gyerekük, nem az a Kati. Nyugodtan beszélj velük, hogy úgy érzed, téged már ignorálnak és nem érted az okát. Én simán beszélnék a szüleimmel őszintén ilyen témáról, ez nem tabu.
köszönöm 20:06-os. gondolkodtam ezen, hogy beszélek velük erről, csak félek, hogy ezek után ha lenne is változás, az nem lenne őszinte. kicsit olyan szánalmasnak érezném magam.:/
20:09 neked is köszi:D amilyen szeretethiányom van most, még ez is komolyan jól esett:D
#8 vagyok.
csak egy szavadba kerül, és még egy ölelést is kapsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!