Hogy léptél túl? Milyen érzés volt, mikor annak akit szerettél, lett barátnője/barátja, de nem te voltál az?
áááá...:/
Ti,hogy lépteket túl ezen?
Hülyére vett a lány/srác közben?
Mennyi ideig gondolkoztál még a 'szerelmeden'?
mindenkinek nagyon fáj ez,
de mindenkinél az idő megoldja ezt,
van akinél előbb,
van akinél később,
és olyan is van aki sose tudja elfelejteni,
Hát én több, mint 1 évig kínlódtam az első után. Közben neki volt 4 partnere, cserélgette őket rendesen.
Azóta nincs barátnőm, csak járok bulizgatni a haverokkal és ott húzzuk a részeg biccseket, ha összejön. Ha nem, akkor aznap nem. :D
Sokkal jobb érzés, mint a párkapcsolat, mert így utólag rájöttem, hogy mindent jobb nő nélkül csinálni, kivéve a szex. :D Ahhoz meg nem kell párkapcsolat, elég elmenni valami party-ra és összeszedni valami jó kis cuncit hozzá. Így nem megy el az ember energiája a párkapcsolatra, nem kell a fél életedet a nő mellett töltened, nem teszi tönkre az idegeidet, hogy nem tudsz neki megfelelni, nem akarod kinyírni magadat azért, mert elhagyott és az, aki mellett hónapokon/éveken keresztül felébredtél, most már más karjaiban ébred. :\
Engem atvert, nagyon csunyan. Par eves kapcsolat, biztam benne, barom voltam. Az a gyoker nem birt a farkaval, tobb, mint egy evig hazudott, bele a szemembe. Par honapja, h vege, gondolok ra, de sajnos ruhellem a pofajat is, tehat meg erzek, bar mar szerencsere kevesbe. Soha tobbe latni sem akarom. Neha beprobalkozik egy sms-sel, de tobbet rolam nem hall.
Sajnalom a lanyt, aki kovetkezik, mert tudom, mi van ra.
En kozben remenykedek, h van nekem egy normalis pasi valahol.
Nekem csak az volt rossz érzés, hogy ugyan szakítottunk, de úgy, hogy "várjak rá" mert lehet hülyeséget csinált a szakítással... és én vártam türelmesen, hisz szerettem, azt hittem megtudjuk oldani. Hát nem tudtuk, már járásunk alatt megcsalt, aztán azzal a lánnyal járt, akivel megcsalt, és végül 1,5 hónapra a szakítás után elmondta, hogy jár valakivel csak nem akart megbántani.
Amúgy ez 19 évesen volt.
Azóta 2,5 éve boldog párkapcsolatom van :) Összeköltöztünk, kezdjük az életünket, boldog vagyok.
Te is túl fogsz lépni, és jobb lesz mint előtte.
Nekem is volt egy nagy-nagy szerelmem,bő egy év kellett hozzá,hogy teljesen kiheverjem.Ő még aznap összejött valakivel,amikor először komolyabban összekaptam vele.Kiderült,hogy a csaj már régóta képben volt,tetszett az exemnek,flörtöltek és próbálkozott nála.Utána meg jöttek-mentek a nők,nekem meg iszonyatosan fájt.
Ma már csak mosolygok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!