Hogy léptél túl? Milyen érzés volt, mikor annak akit szerettél, lett barátnője/barátja, de nem te voltál az?
áááá...:/
Ti,hogy lépteket túl ezen?
Hülyére vett a lány/srác közben?
Mennyi ideig gondolkoztál még a 'szerelmeden'?
Én szemeztem a sráccal,mindenki körülötte tágra nyílt szemekkel bámult rám, és aranyos volt,teljesen más, kívülről is észrelehetett venni,zavarban volt ha látott,és zavartan viselkedett,elpirult,elkapta a tekintetét ha ránéztem.
Erre összejött egy másik lánnyal,én hülye végig azt gondoltam,hogy húú szegény biztos félénk,önbizalomhiányos,ezért nem lép értem,mert nem mer,de ezért a lányért mert lépni... Nem értem, mire volt ez jó neki,ha sosem látott bennem semmi olyat?
17 évesen én is halálosan bele voltam esve egy srácba, volt is köztünk pár dolog, de már az elején leszögezte, hogy ő komolyabb kapcsolatot keres, méghozzá olyan lánnyal, aki már idősebb. nagyon fos érzés volt, mikor tudtam, h együtt van valakivel, épp aznap vele alszik, én meg egész éjjel csak forgolódtam és ezen járt az agyam.
kellett pár év, mire már olyan szinten nem érdekelt, hogy ha ott áll előttem, akkor is nemet mondok neki.
sokan átesnek ezen tiniként. most már felnőttem, másképp látom a dolgokat, és nem hozom magam olyan méltatlan helyzetbe, h olyanért epekedjek, aki rám se bagózik.
Igazad van,köszi.:)
De az nem volt igaz,hogy rám sem bagózik, mosolygott rám,szemezett,körülötte is mindenki nézett,haverjai, barátai minden olyannak tűnt,elpirult,zavarban volt ha ránéztem sokszor. Sokszor tágranyílt szemekkel nézett... Aztán ahogy mondtad f*s érzés,hogy engem beetett de közben más szeretett/szeret.(Innentől kezdve nem is értem,hogy a barátai is akkor miért figyeltek annyira?Hisz nem kellettem neki,akkor nem igazán értem)
Egyszerű:
Belegondoltam, hogy én szerettem volna, szerintem jól összeilletünk volna, ha összejön velem, megbecsülöm, tisztelem.
Ő viszont másként gondolta, hülyén fogalmazva "nem tartott erre igényt", akkor ezzel mit lehet kezdeni? Semmit, ettől függetlenül szívből kívánom, hogy legyen boldog.
Hogy hogy lettem túl rajta? Szakítás után 12 éven keresztül túléltem a házasságát, a válását, egy másik kapcsolatát, hogy terhes lett a nő, közben éveken keresztül azt hallgattam tőle, h mennyire klassz és csodálatos nő vagyok. Azt hittem bele fogok halni a fájdalomba júniusban, h megszületik a kisfia.
A Jóisten szeret engem, ő tudta, mi az egyetlen gyógyír a fájdalmamra. Május 13-án pozitívat teszteltem. (8 éve együtt vagyok a párommal.) Azóta teljesen másképp látom a világot, egy teljes dimenzióváltáson mentem át, és őszintén tudok örülni az exemék babájának is, aki azóta megszületett.
35/N
13 hkm
Jajj utolsó nagyon aranyos volt,és én is örülök nekik,csak én azért messze vagyok a Te korodtól,16 évesen:D. Elmúlik,csak úgy érzem mintha hülyére vett volna...
Köszönöm a másik kettőnek is,szerencsére én még nem találkoztam velük,mikor kettesben voltak,valószínű a szívem szakadt volna meg.
Itt nem hinném,hogy bármi hátsószándék lett volna,mert nem is beszéltünk még...
Nos ezt is megéltem...:)
Köszii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!