Úgy érzem "kitúrt" a családból a bátyám barátnője, mit tehetnék?
Kérdező! Az nem lehet, hogy az elmúlt 10 hónapban "Kati" segített anyukádnak a házimunkában, beszélgetett a nagyszüleiddel, amit te - mivel nem voltál otthon (és ez értelemszerű, hiszen tanultál) nem tudtál megtenni?
Vele találkoztak napi szinten, valószínűleg megváltozott róla a véleményük.
Azt viszont, hogy neked valami gondod van, nem tudják, mert TE nem mondod el nekik...
Amúgy miért kellett volna "Katinak" mezőgazdasági munkára mennie? Te úgy döntöttél, mész nyári munkára, ő nem, (joga volt így dönteni) valószínűleg eszébe sem volt menni, csak nem akart megbántani, azért mondott ilyen gyenge kifogást.
Azt értem, hogy nem kedveled, - főleg, mivel úgy érzed, átvette a helyed - de ha efféle nem létező hibákat találsz benne, attól neked még nem lesz jobb!
20:33 nem, nem segített a házimunkában, anyum panaszkodott is eleinte. most hogy kint dolgozk, én érek haza először és még nekem kell elmosogatnom utána. ezek a dolgok zavarnak benne, de egyébként személyiségileg tényleg egy jó fej csaj.
megemlítettem neki, hogy van ez a lehetőség, jöhet velem dolgozni. úgy gondoltam anyuéknak könnyebb lenne. kap 25ezret havonta a saját szüleitől, azon kívül tesóm most nem dolgozik, tehát mi tartjuk el. azért hívtam dolgozni, mert azt hittem egyértelmű, hoyg ha valahol máshol lakok, akkor ha tehetem megpróbálom magamat eltartani amennyire bírom, ezzel meghálálom, hogy befogadtak...
Ó! és még le is pontoztál, kérdező, jajj, most hová bújjak szégyenemben? :P
Hajtod a magadét, de azt nem vetted még észre, hogy "Kati" nem te vagy? Hogy ő egy másik ember, saját élettel, aki ráadásul a testvéred barátnője, lehet, hogy a sógornőd lesz. Mit kellene meghálálnia? Ha a összeházasodnak a testvéreddel, a hátralévő életét hálaimákat rebegve kellene talán töltenie, mert "befogadták"? Hiába erősködsz, hogy te mennyire kedveled őt, a szavaidból süt a lenézés és a gyűlölet iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!