Úgy érzem, hogy a húgom (12/L) nagyon tehetséges. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ezt ő írja: [link]
Tudom, hogy van benne helyesírási hiba, meg egy-két dolog. De szerintem attól még tök jó!
2013. jún. 24. 13:11
1/17 anonim válasza:
van benne spiritusz! tehetségesen fogalmaz, de hemzseg az alapvető helyesírási hibáktól (pl. igekötőt és igét egybeírjuk), arra gyúrjon rá!
2/17 anonim válasza:
Igen, tök jó. Nyelvtanilag fejlődjön még és remek lesz! Mutasd meg neki a válaszokat, motiválhatja a nyelvtantanulását. Olvasson sokat, úgy is lehet nyelvtant tanulni, a szemnek is csúnya lesz később a hiba :)
3/17 anna96. válasza:
igen, tényleg tehetséges, 1-2 talán 3 év és már egy szuper könyvet is írhatna. na jó ez azért túlzás, de jó úton halad:)
4/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja a húgom (Panna): Éjjel-nappal olvasok. A nyelvtani hibákat majd ki javítom. És köszönöm! :*
Am egyet értek vele komolyan mindig olvas. És én örülök tényleg, hogy szerintetek is lappang benne valami kis tehetség. :)
2013. jún. 24. 13:25
5/17 anonim válasza:
el sem hiszem hogy 12 éves... :D tuti több :D
amúgy jöhetne az ötödik rész :) nagyon tetszik :DD
lehet hogy könyve is lesz. ilyenből lesznek az írók :)
6/17 anonim válasza:
én keveset olvasok,mert vhogy nem fog meg semmilyen történet ,de ez nagyon tetszik!!! :))
7/17 anonim válasza:
Milyen jó lenne ha sokkal több 12 éves lány ilyenekkel foglalkozna, ilyeneket írna, olvasna és nem a terhességi teszt meg az óvszer használati utasítását.
8/17 anonim válasza:
12 éveshez képest nem rossz. Ha sokat olvas, a helyesírása is fejlődni fog.
9/17 anonim válasza:
Egyszerű tőmondatok tömkelege. Mitől különb ez, mint a szomszéd Zsuzsié?
10/17 A kérdező kommentje:
Panna(ahúgom): KÖszia, mindenkinek..:D úristen! elsem hiszem hogy tetszik másnak is blogom. Amikor "kényszerítettem" rá Szandit, hogy tegye ki nem annyira akarta de most..:D Itt van egy kép rólam: [link]
2013. jún. 24. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!