Úgy érzem semmibe nem vagyok tehetséges. Mit tehetek? (lejjebb)
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy semmibe sem vagyok tehetséges,pár sportot kipróbáltam már de másfél évnél tovább egyiket sem bírtam.Tegnap osztálybulin táncoltunk (egyfajta koreot adtunk elő) és egyik osztálytársam a táncunkat azzal a jelzővel illette hogy "öreganyám is jobban táncol" és egyfajta kis sírásgörcsöt kaptam hogy nem vagyok semmiben sem tehetséges.Próbáltam kosarazni tiszta unalom,modern táncoltam szintén unalmas,tornásztam fárasztó...Úgy érzem jó rajzos vagyok és nagyon sokan szeretik és dicsérik a rajztudásom én is kezdem úgy érezni hogy nem olyan rossz amit rajzolok.Egyébként egy magabiztos lány vagyok aki nem egy sírós.De valahogy ebben a tehetségről szóló dologban teljesen más vagyok,gyengébb.Mit tehetek?Esetleg miben próbáljam ki magam ? Köszi.:) 11/L.2012. dec. 20. 16:35
1/2 anonim válasza:
Linkelhetnel egy rajzot esetleg, es mgdat ug tudod kiproalni, hogy kuldessz kepeket rajz palyazatra.
2/2 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok, csak én például még a rajzban sem vagyok jó. :(
Viszont annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj meg valami hangszeren játszani. Remélem ez segítség volt! :) Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!