Miért érzem úgy, hogy lenéznek a tehetősebbek?
Nekem nincs autóm, nem is keresek túl sokat.
Mindig biciklivel járok mindenhova, de úgy érzem lenéznek azok akiknek többre telik.
Olyan rosszul érzem magam, mikor tekerek az út szélén, más meg mercikkel száguldozik. Főleg akkor bújnék el legszívesebben, mikor ismerős ül ilyen autókban.
(Ismerőst az úgy értsétek, hogy kollega, aki többet keres, vagy régi osztálytárs stb.)
Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?
Egyelőre próbálom én is többre vinni az életben, de ez nem megy egyik napról a másikra. De nem akarom, hogy addig is ilyen dolgok zavarjanak.
24/N
Nem tudom ők mire tartják magukat. ez nem is fontos.
Én viszont nagyon rosszul érzem magam "mellettük". és akkor mit csináljak, hogy ez ne így legyen?
Mert lenéznek. Ilyen világot élünk, ilyen a társadalmunk. Itt ciki bringázni. Itt akkor vagy valaki ha autóval jársz még a WC-re is.
Hollandiában, Németországban, Dániában senkit nem érdekel mivel jársz. A vezérigazgató is ugyan úgy bringázik.
Amúgy ja, a 4-esnek igaza van.
A magyarok egyfolytában csak azt lesik, hogy ki miben jobb és miben rosszabb náluk. Aki jobb, annak nyalnak, aki rosszabb, azt meg jól megtapossák. Primitív érdekkultúra...
Én kedvelem a bringás csajokat.
(Míg el nem lopták addig én is bringával jártam. Dolgoztam olyan helyen, ahol megkérdezték mit akarok bringát vagy bérletet. Mondtam bringát. Kaptam egy új bringát ami 1 év után az enyém lehetett. Aztán meg valaki úgy gondolta, hogy nála jobb helyen van és "privatizálta".)
Éljenek a biciklis csajok. :)
Azt még elfelejtettem írni, hogy akinek több van és nyalnak neki, az nem azt jelenti, hogy tisztelik, hanem inkább azt, hogy irigyek rá és gyűlölik őt a javaiért és mert nekik nincs olyan, ezért kevesebbnek érzik magukat.
Szóval felfelé nyalás és gyűlölet, lefelé taposás és megvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!