Mit tegyek, ha a barátom és a szülei tehetősebbek, mint az én családom?
Tudom,hogy nem kéne,hogy zavarjon,de akkor is...Olyan rossz,hogy Ő mindig drága ajándékokat vesz nekem,én pedig nem tudom ezt viszonozni.Mi sem élünk nyomorban(középosztály),de hozzájuk képest szegénynek számítunk.
Most is azt szeretné,hogy ősszel utazzak el vele és a szüleivel Londonba,úgy,hogy mindent Ők fizetnek,nekem csak a költőpénzt kéne vinnem...De ez olyan rosszul esik nekem,mert én ezt nem tudom viszonozni,akárhogy szeretném.
Ha mondom neki,hogy nem kell drága ajándék,akkor azt mondja,hogy ez semmiség,hagyjam neki,hogy szeressen.Nem érti,hogy én nem azért szeretem,mert ajándékokat vesz.
Meg ha elmegyünk valahova(fagyizni,sütizni,stb),akkor sosem engedi,hogy én fizessem a saját részemet.Nem csak akkor,ha ketten vagyunk,hanem akkor is,ha ott vannak a barátaim...És lehet,hogy ez nekik úgy jön le,mintha én kérném meg rá,mert nincs nálam elég pénz.
Mikor kérdezem,hogy mit szeretne kapni ajándékot valamilyen ünnepre,akkor azt mondja,hogy neki elég vagyok én...
Én nagyon sokat alszom ott náluk,a szüleivel is jóban vagyok,de Ő még egyszer sem aludt nálunk,mert 1.,eléggé vékonyak a falak és nagyon áthallatszódik,hogy éppen mit csinálunk,2.,nem tudom,hogy mit szólna a mi "életstílusunkhoz".Mert nem olyan fajta,aki leszólja a nála szegényebbeket,de vannak azért rigolyái elég rendesen.
Már régóta együtt vagyunk,de ezt nem tudom vele megbeszélni sosem :S
Mit tegyek?Hagyjam,had folytassa vagy beszéljek vele?
Köszönöm szépen a válaszokat!
15/L
Örül neki, és használd ki! Ki tudja, meddig tart ez a kapcsolat! Ettől függetlenül szerintem mindenképp fontos, h megismérje azt, ahol laksz. Nem kell ott aludnia.. Bár fogalmam sincs, h mit csinálhattok 15 évesen ami miatt vékonyak a falak?
Szóval nem akarlak letörni,de ez a kapcsolat nem fog örökké tartani, használj ki mindent, amit lehet.
33/N
Nem is az esküvőn jár az eszem 15 évesen,nyugi.
Az meg,hogy ott alszom nála,az csak annyit jelent,hogy szorosabb a kapcsolatunk...már 11 hónapja együtt vagyunk,szóval szerintem épp eléggé ismerjük egymást.
Hát 15 évesen szerintem sem kellene még döngetni ! :)
Amúgy néha tényleg fizess te ilyen kissebb dolgokat hidd el meg fog nyugtatni, hát a Londont neked kell eldöntened,viszont ezt a dolgot beszéljétek meg és mond neki hogy aludjon ott mert akkor kiderül hogy zavarja vagy nem hogy ti szegényebbek vagytok!!!
Szerintem sem vesz el :)
23/F
Hmm már 11 hónap, jó sok, kötődtök, nah mindegy most csak kötekedős kedvemben vagyok meg nézek nagyokat, hogy 15 éves emberkék micsoda életet élnek. Nem vagyok irigy, bár mindenki azt hisz amit akar.
Amúgy biztos zavaró lehet, voltam már hasonló helyzetben, de mivel neki természetes, hogy gazdagok és drága ajándékokat vesz fogadd el. Neki az annyit jelent, mint ha egy tábla csokit adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!