Mit tegyek, ha a barátom és a szülei tehetősebbek, mint az én családom?
Tudom,hogy nem kéne,hogy zavarjon,de akkor is...Olyan rossz,hogy Ő mindig drága ajándékokat vesz nekem,én pedig nem tudom ezt viszonozni.Mi sem élünk nyomorban(középosztály),de hozzájuk képest szegénynek számítunk.
Most is azt szeretné,hogy ősszel utazzak el vele és a szüleivel Londonba,úgy,hogy mindent Ők fizetnek,nekem csak a költőpénzt kéne vinnem...De ez olyan rosszul esik nekem,mert én ezt nem tudom viszonozni,akárhogy szeretném.
Ha mondom neki,hogy nem kell drága ajándék,akkor azt mondja,hogy ez semmiség,hagyjam neki,hogy szeressen.Nem érti,hogy én nem azért szeretem,mert ajándékokat vesz.
Meg ha elmegyünk valahova(fagyizni,sütizni,stb),akkor sosem engedi,hogy én fizessem a saját részemet.Nem csak akkor,ha ketten vagyunk,hanem akkor is,ha ott vannak a barátaim...És lehet,hogy ez nekik úgy jön le,mintha én kérném meg rá,mert nincs nálam elég pénz.
Mikor kérdezem,hogy mit szeretne kapni ajándékot valamilyen ünnepre,akkor azt mondja,hogy neki elég vagyok én...
Én nagyon sokat alszom ott náluk,a szüleivel is jóban vagyok,de Ő még egyszer sem aludt nálunk,mert 1.,eléggé vékonyak a falak és nagyon áthallatszódik,hogy éppen mit csinálunk,2.,nem tudom,hogy mit szólna a mi "életstílusunkhoz".Mert nem olyan fajta,aki leszólja a nála szegényebbeket,de vannak azért rigolyái elég rendesen.
Már régóta együtt vagyunk,de ezt nem tudom vele megbeszélni sosem :S
Mit tegyek?Hagyjam,had folytassa vagy beszéljek vele?
Köszönöm szépen a válaszokat!
15/L
Nem 11 hónapja ismerjük egymást,csak 11 hónapja járunk.
És hogyha élünk nemi életet,akkor mi van?!
Védekezünk,nem leszek terhes,nekem Ő volt az első,nem leszek ettől a város qrvája(bocsánat a szóhasználatért).
Természetes ha neked ez kellemetlen, de próbálj meg ne mindig erre gondolni, és néha aludjatok nálad..akármennyire is szegényebbek vagytok náluk, el fog fogadni úgy is.. mert ezek szerint nem az otthonodért vagy a pénzedért szeret ( nem veszel neki tök drága ajándékokat ).
És szerintem is mond azt a szüleinek hogy beszállsz amennyivel tudsz az úti költségekbe... ha nem is fogadják el tudni fogják hogy nem egy ingyen élő vagy...
És gondold magad a barátod helyébe.. fordított esetben, ha neked lenne több pénzed, te is drágább ajándékot vennél neki nem ? :)
Mi is így voltunk, igaz mi már együtt is élünk.
Nekem is rossz volt, hogy Ő már a második találkán (csetes oldalon leveleztünk/ismerkedtünk 8 hónapig 130km volt a táv), a na szóval a második talin ezüskarkötőt hozott... Fél évvel később el is jegyzett aranygyűrűvel, jajj, nekem. Meg Ő fizette az utamat hozzá, édességeket, csokikat MINDENT! :-DD
Én is kicsit rosszul éreztem magam, hogy nem tudtuk együtt megvenni a gyűrűt. (Szülei intéztek neki melót nem túlük kérte és zsebpénze sem volt). De amit keresett szinte mind rám költötte. Most, hogy lett Neki szerződéses folyamatos melója Görögországba visz a szüleivel együtt. Képzelheted... Adtam bele talán 20 ezret. :-S
5 éve vagyunk együtt 2 éve lakunk a szüleinél.
22/N 20/F
DE!
Rájöttem, hogy amikor nekem van több pénzem én is drágább, jobb ajándékokat veszek Neki, vagy ha én lennék eleve dolgozó és lenne pénzem én is megadnám azt amit szeretne!
Igen hagyd , hogy folytassa és Élvezd! becsüld meg ezt a fiút, jó ember, és a szülei is! Gazdagok, de nem az a fajta aki utál adni! Hagyd, hogy szeressen fogadd el,ha adni akar,de soha ne követelőzz, viszont legyél szerény, és kedves vele mindig, ez nem azt jelenti hogy meghunyászkodó! Vigyázz!!
Ha lefekszel vele akkor már többet adtál! A szülei szeretnek, mert boldognak látják veled a fiukat! Ha nem tudsz pénzért ajándékot venni, akkor készíts valamit neki, Mondjuk egy közös fénykép albumot! Vagy néha írj neki levelet, amiben megköszönöd, hogy ennyire szeret téged, és bízik benned, ami neked nagyon fontos! Dugd el a párnája alá, vagy a táskájába! a barátaiddal ne törődj, a barátoddal törődj, ő számít! A többi ember úgy is írígy lesz rád, ha költ rád a srác, és szeret! Ha drága ruhát, vagy ajándékot vesz, annyit mondhatsz hogy -Jhaaaj hát nem kellett volna, de fogadd csak el, egy forró csókkal megspékelve!!! :)
De régi már ez a kérdés:)
Aztán mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!