Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon irigy vagyok a húgomra...

Nagyon irigy vagyok a húgomra mert boldog! Mit tegyek, hogy ne irigykedjek rá?

Figyelt kérdés

A húgom kb. 4 éve összejött egy pasival.

Mondhatni álom pasi. Jóképű, sportos, férfias, intelligens, jó humorérzéke van, figyelmes és ha lehet hinni a madarak csiripelésének az ágyban is egy dinamit:) Nem mellesleg nagyon-nagyon gazdag.

A húgom mind érzelmi mind pedig anyagi téren megkap tőle mindent.

Nagyon boldogan élnek. Látszik rajtuk, hogy odáig vannak egymásért. Rengeteget járnak szórakozni, nyaralni. Élik világukat.

A pasi hozzásegítette a húgomat egy vállalkozáshoz. Mostmár saját üzlete és saját jövedelme van. Nem is akármilyen. Kocsit vett neki egy gyönyörű hibrid Porsche Cayenne-t. Gyönyörű méregdrága ruhákban jár. Úgy él mint valami hercegnő.

Nyáron lesz az esküvőjük. Tervezik a babát.

Szóval nagyon jól megvannak.

tudom, hogy örülnöm kellene a boldogságának, de valahogy nem megy:( Emiatt nagyon utálom is magam. De egyszerűen nem megy:( Nagyon irigy vagyok rá.

Nekem nem jön összes semmi. Se párkapcsolat, se munka, se semmi. Neki meg minden összejön. Valahogy olyan igazságtalan az egész. Vagy nem tudom:(

Mit tegyek, hogy ne érezzek így?

2013. jún. 18. 22:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Most majd jönnek ide a bátorító szövegek, de az az igazság, hogy ezzel nem tudsz mit csinálni. Max. ha neked is jobbra fordul az életed magától elmúlik. De nem biztos.
2013. jún. 18. 22:25
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Semmit. Majd elmúlik ez az érzés idővel! Reméljük minél hamarabb Te is találsz magadnak vkit, akivel boldogan fogsz élni!
2013. jún. 18. 22:29
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
Szia nekem is hasonlo helyzetem volt elözö kapcsolatom ramaty volt a nővérem és a volt férje boldogok voltak én irigy rájuk de aztán megismerkedtem a mostani párommal aki el is jegyzet ugyhogy kitartás neked !!
2013. jún. 18. 22:31
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

hát én is irigykedem:))

Na jó, a viccet félretéve, próbáld a saját életed élni! Azaz, ne otthon rágd tövig a körmöd, hogy te miért is nem vagy olyan szerencsés, hanem ismerkedj! Ha te is szerelmes leszel, el nem cserélnéd a te választottadat senki másra, még akkor sem, ha ő nem szép és nem gazdag.

A kulcs az, hogy te is boldog legyél, ezért pedig csak te tudsz tenni. Tessék új életet kezdeni, szórakozni, megtalálni a te életedben akárcsak a legkisebb örömet is. Akár el is költözhetsz, hogy az örömük ne legyen minden nap az orrod előtt, a kezdetekben, mivel az irigység egy érzés, nem múlik el egyik napról a másikra. Az érzéseket viszont akarattal felül lehet írni, hozdd ki magadból a legtöbbet! A lényeg, hogy ne aszisztálj a saját életedben, hanem legyél végre te a főszereplő!

2013. jún. 18. 22:39
 5/25 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen jogos hogy irígy vagy rá. Mondhatni én is az vagyok, mert a húgod nem saját erejéből érte el ezt a szintet, hanem csak széttette a lábát. Más lenne a dolog ha keményen megdolgozott volna érte.
2013. jún. 18. 22:40
 6/25 anonim ***** válasza:
26%
Aki a szeretteire irigykedik, annak nincsenek szerettei. Inkább örülj annak, hogy a húgod, a saját véred bolog. Nem értem, miért azon van a hangsúly, hogy mennyire gazdagok. Az, hogy boldognak látod őket, még nem jelenti azt, hogy azok is, bár kívánom, hogy ne így legyen. Te meg ahelyett, hogy mások boldogságát irigyled, építsd a sajátodat, ha meg nem sikerül, ez van, legalább megpróbáltad.
2013. jún. 18. 22:42
 7/25 anonim ***** válasza:
41%

Nekem is van húgom, ha boldog lenne, és is örülnék vele, hisz szeretem. Eddig is mindig örültem a sikereinek és büszke vagyok rá.

Szerintem nagyon elcseszett ember az, aki csak akkor tud örülni a másik sikerének, ha ő maga is boldog. A saját boldogságom teljesen független másokétól.

2013. jún. 18. 22:44
 8/25 anonim ***** válasza:
34%
Gondolj arra, hogy most még menyasszony a húgod, de nem sokára mennnnyasszony lesz! A legjobb nőt is unja valaki, és a húgod is megöregszik, aztán seggbe rúgják egy másikért. Mert egy ilyen pasi általában ilyen, úgy cseréli a nőket, mint más a bugyiját. Aztán majd a hercegnő húgod mehet szépen amerre lát a két-három puruttyával együtt, annyi pénze sem lesz hogy eltartsa őket, mert addigra az összes pénzét drága göncökre költi, meg nyaralásra, annyi esze nem lesz hogy most tartalékoljon, hiszen írod hogy költekezik. Úgy hogy szépen gondolj csak bele, nagy valószínűséggel így lesz. Na, írigy vagy még? Ugye már nem is !:)
2013. jún. 18. 22:46
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Mennyire szar emberek vagytok. Akinek pénze van, annak nincsenek erkölcsei? Ezzel nyugtatgatjátok magatokat?
2013. jún. 18. 22:49
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
Én is irigy lennék rá. Kivéve, ha 20 év korkülönbség van közte és a pasija között. Majd ha jobbra fordul a sorsod, el fog múlni az irigység.
2013. jún. 18. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!