Nagyon irigy vagyok a húgomra mert boldog! Mit tegyek, hogy ne irigykedjek rá?
A húgom kb. 4 éve összejött egy pasival.
Mondhatni álom pasi. Jóképű, sportos, férfias, intelligens, jó humorérzéke van, figyelmes és ha lehet hinni a madarak csiripelésének az ágyban is egy dinamit:) Nem mellesleg nagyon-nagyon gazdag.
A húgom mind érzelmi mind pedig anyagi téren megkap tőle mindent.
Nagyon boldogan élnek. Látszik rajtuk, hogy odáig vannak egymásért. Rengeteget járnak szórakozni, nyaralni. Élik világukat.
A pasi hozzásegítette a húgomat egy vállalkozáshoz. Mostmár saját üzlete és saját jövedelme van. Nem is akármilyen. Kocsit vett neki egy gyönyörű hibrid Porsche Cayenne-t. Gyönyörű méregdrága ruhákban jár. Úgy él mint valami hercegnő.
Nyáron lesz az esküvőjük. Tervezik a babát.
Szóval nagyon jól megvannak.
tudom, hogy örülnöm kellene a boldogságának, de valahogy nem megy:( Emiatt nagyon utálom is magam. De egyszerűen nem megy:( Nagyon irigy vagyok rá.
Nekem nem jön összes semmi. Se párkapcsolat, se munka, se semmi. Neki meg minden összejön. Valahogy olyan igazságtalan az egész. Vagy nem tudom:(
Mit tegyek, hogy ne érezzek így?
hát én is irigykedem:))
Na jó, a viccet félretéve, próbáld a saját életed élni! Azaz, ne otthon rágd tövig a körmöd, hogy te miért is nem vagy olyan szerencsés, hanem ismerkedj! Ha te is szerelmes leszel, el nem cserélnéd a te választottadat senki másra, még akkor sem, ha ő nem szép és nem gazdag.
A kulcs az, hogy te is boldog legyél, ezért pedig csak te tudsz tenni. Tessék új életet kezdeni, szórakozni, megtalálni a te életedben akárcsak a legkisebb örömet is. Akár el is költözhetsz, hogy az örömük ne legyen minden nap az orrod előtt, a kezdetekben, mivel az irigység egy érzés, nem múlik el egyik napról a másikra. Az érzéseket viszont akarattal felül lehet írni, hozdd ki magadból a legtöbbet! A lényeg, hogy ne aszisztálj a saját életedben, hanem legyél végre te a főszereplő!
Nekem is van húgom, ha boldog lenne, és is örülnék vele, hisz szeretem. Eddig is mindig örültem a sikereinek és büszke vagyok rá.
Szerintem nagyon elcseszett ember az, aki csak akkor tud örülni a másik sikerének, ha ő maga is boldog. A saját boldogságom teljesen független másokétól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!