Normális, hogy féltékeny vagyok a saját húgomra?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. 3-an vagyunk testvérek, van egy 21 éves öcsém és egy 19 éves húgom. Én mindig is kívülállónak éreztem magam a családban. Én egyáltalán nem hasonlítok egyik testvéremre sem, ők viszont nagyon is hasonlítanak egymásra. Természetben is. Az öcsémre tapadnak a nők, a húgomra a fiúk, és mind a kettő...hát nem tudom lehet-e ilyet mondani, de menő, vagy menő volt a suliban. Engem nem keresnek fiúk, suliban meg mindenki csúfolt. Most összejött a húgom egy 25 éves gyerekkel. Nagyon szimpatikus meg minden, zenél, énekel. És nekem is nagyon tetszik! De hát nem csak ez az oka mondjuk, hogy féltékeny vagyok rá. Amikor az öcsém haverjai vannak nálunk, mindig csak vele akarnak beszélni, vele akarnak kimenni, az ő társaságát keresik. Csak zavar, és rosszul esik. Normális az hogy féltékeny vagyok a saját húgomra? :S2011. szept. 2. 19:07
1/8 anonim válasza:
Önértékelési problémád van,ezt kellene valahogyan "rendezned"!
2/8 anonim válasza:
Ezen lehet változtatni.Nem vagy esetleg csendes kis visszahúzódó egyén?Mert olyan társaságot én sem keresnék...
3/8 anonim válasza:
normális egy bizonyos szintig, de azért ne haragudj húgodra, mert ő szebb mint te és van egy jó fej barátja
4/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg barátom van...fiúk is, de mind csak barát. Nyitott vagyok, szeretek is ismerkedni.
2011. szept. 2. 19:15
5/8 anonim válasza:
Ismeretségi körömben is volt ilyen, szóval ne aggódj emiatt, mások is vannak ezzel így.
6/8 anonim válasza:
Azon kívül hogy nem vagy népszerű, semmi mást nem írtál magadról. De figyelj én is rendben vagyok külsőleg és mindenkivel ü fej vagyok, mégis csendesebb típus vagyok szóval én se vagyok népszerű. Nem azzal van a baj hogy féltékeny vagy, hanem inkább azzal hogy magadat a húgodhoz hasonlítod. Végig arról írtál hogy a húgod milyen népszerű. De veled mi van? Vannak barátaid? A külsőd rendbe van? Ha nincsenek szerezz, ha a külsőd sem jó tegyél érte hogy az legyen! És meglátod jobban érzed magadat a bőrödben.
7/8 anonim válasza:
normális, miért ne lenne az?
csak próbáld meg elnyomni, feldolgozni.
kérd meg, hogy kerítsen neked egy jó pasit.
8/8 A kérdező kommentje:
Külsőm rendben van...mármint, én nem érzem magam egy bányarémnek...átlagos vagyok...normális testalkat, hosszú barna haj...persze a húgom mellett már annak érzem magam :)
2011. szept. 2. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!