Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámmal nem jövök ki túl...

Anyámmal nem jövök ki túl jól, és ez vonatkozik a hugomra is. Szeretném ha a dolgok változnának. De hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a probléma az hogy szeretnék joban lenni anyámmal és a hugommal is de ez szint lehetetlen. Nem szeretnék anyámra hasonlitani de félek ez lesz.
2012. aug. 6. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
én is hadilábon állok szinte mindenkivel a családban, kivéve apámmal. Én sem tudom mit kellene csinálni. De nagyon remélem neked megoldódik.
2012. aug. 6. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
-Wolf1996- hát nem tudom mi legyen már nagyon idegesít de még elég fiatal vagyok (13) és ha nem engedelmeskedem megver. Persze nem brutálisan de megpofoz, ha kell többször is és ugráltat és úgy bánik velem mint a kutyájával. Szeretném ha másként alakulnának a dolgok, de félek ez nem fog bekövetkezni. :\ És köszi, és remélem neked is minden rendbe jön :))
2012. aug. 6. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
költözz el vagy lödd fejbe magad
2012. aug. 7. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz... 1. 12 éves vagyok szoval nem hiszem hogy eltudnék költözni. 2. ezt te se gondoltad komolyan ugye? am hát én már gondolkoztAM AZ ÖNGYILKOSSÁGON IS mert már tényleg elviselhetetlen a helyzet meg egyszer elszöktem de nem akarok öngyilkos lenni...
2012. aug. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!