Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves öcsém szinte minden...

A 10 éves öcsém szinte minden nap ököllel ver, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ha bármi olyat mondok, ami neki nem tetszik hajat tép, üt és elég keményen... A szüleink elváltak, anyával élünk, de ő nagyon ritkán szól rá emiatt, én legtöbbször visszaütök vagy megfenyegetem, hogy bemegyek a tanárához. Sajnos ez megy évek óta és nem tudom mit csináljak, már elviselhetetlen ez a helyzet
2013. jún. 1. 14:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

B*zd pofán.

Ennyi.

Az én húgom is néha megfenyeget (11 éves) xD

Én se vagyok verekedős típus, sőt utálok verekedni.

De azt már nem hagyom, hogy bsztasson, ink visszaütök, ha ő is üt.

Aztán persze rohan anyához a kis nyávogós. R****c

Az ő pasiját, is előre sajnálni fogom.

2013. jún. 2. 17:56
 32/36 anonim ***** válasza:
Fel kell pofozni.
2013. jún. 6. 13:46
 33/36 anonim válasza:
nekem a 7 éves kistesóm csinál ilyet, és már szinte úgy megszoktam, csak azt utálom, mikor harap, mert akkor nyálas leszek :/ csak üss vissza nagyobbat, és mondd meg neki, hogy mit képzel, hogy a nagyobbat veri, azt ha folytatja, akkor csak egyszerűen üss vissza nagyot megint
2013. jún. 18. 22:57
 34/36 anonim válasza:
és még nem szoktad meg? hát az elég rossz.. nekem a húgom csinál ilyet, de lesz*rom az egészet. najó, néha ha nagyon erősen sokáig ütöget, akkor visszaütök és ráordítok. ennyi
2013. júl. 12. 23:59
 35/36 anonim ***** válasza:
A kérdező is azért nem üt vissza, mert akkor vele kezd az anyja ordibálni, szitkozódni. Nekem 10 éves lesz a hugom, pici korától agresszív volt. Suliban süni, alig mert megszólalni stb. Itthon elmond mindenféle büdös k.urvának. Anya ilyenkor mondja hogy ejnye-bejnye, de semmi. Volt, hogy odacsaptam, ilyenkor természetesen szaladt, és sírva panaszkodott. Ezek után anyu majd megöl, hogy szegény kicsit bántottam. A kicsi pedig kajánul röhög a háta mögött, és vihogva bejön utána hogy látod úgyis nekem hisznek. Sajnállak kérdező, tudom mit érzel. Nem tehetsz semmit.
2013. aug. 30. 11:31
 36/36 A kérdező kommentje:
Hihetetlen ez az egész... :/
2013. szept. 8. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!