A 10 éves öcsém szinte minden nap ököllel ver, mit tehetnék?
lány vagy, vagy fiú?
édesanyáddal azért próbáld meg megbeszélni, mert ez nem normális.
főleg ha amikor csinálja gyűlöletet is látsz a szemében, lehetséges h a későbbiekben szakember is fog majd kelleni(terápiára vinni a tesódat).
Ó ha erősebben visszaütök, akkor elkezd sírni és én leszek a hibás mindenért :D
Ja és olyan mocskosul beszél velem mint egy utolsó senkiházival...
hány éves vagy ?:))
miért engeded? egyszer kétszer felpofoznám,és akkor lenne mit ütnie :D
Hát, nem tom,de tessék idősebbnek lenné, és egyfajta "hatalmat" ez esetben felépíteni és gyakorolni..
Első körben nem is igazán megverném, hanem egy-két fájdalmas pozítúrába kényszeríteném, és úgy tartanám, míg ki nem nyőgi, hogy kitakarodik a szobádból, és békén hagy..
Ez lehet kézkicsavarás, vagy tudod így a lábakat a nyaka közé felhajlítani... X)
Utána meg ha még mindig nem hagy békén, akkor szépen bemenni a szobájába, a tiédet persze kulcsrazárni, az ő kulcsát elkobozni stb... stb
lehet fordítani a játékon ;)
Szia
Nekem unokaöcsém csinált ilyet nagyon sokáig. Harapott,ütött,hajamat cibálta,csípett stb nem jó megoldás tudom ,de egyszer úgy felhúzott ,hogy mérgesen ütöttem meg olyan szinten ,hogy az ebédlő széken hanyat esett. Sírt vagy 20 percig ,de azóta a közelembe sem nagyon jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!