Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves öcsém szinte minden...

A 10 éves öcsém szinte minden nap ököllel ver, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ha bármi olyat mondok, ami neki nem tetszik hajat tép, üt és elég keményen... A szüleink elváltak, anyával élünk, de ő nagyon ritkán szól rá emiatt, én legtöbbször visszaütök vagy megfenyegetem, hogy bemegyek a tanárához. Sajnos ez megy évek óta és nem tudom mit csináljak, már elviselhetetlen ez a helyzet
2013. jún. 1. 14:24
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%

lány vagy, vagy fiú?

édesanyáddal azért próbáld meg megbeszélni, mert ez nem normális.

főleg ha amikor csinálja gyűlöletet is látsz a szemében, lehetséges h a későbbiekben szakember is fog majd kelleni(terápiára vinni a tesódat).

2013. jún. 1. 14:27
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
vágd jól pofán egyszer és többet nemfog ököllel verni, de még csak piszkálni sem fog.
2013. jún. 1. 14:29
 3/36 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, én hiába mondom, hogy pszichológushoz kéne vinni.. amíg nem csinál velem valami komolyabbat addig senkit nem érdekel mit művel
2013. jún. 1. 14:30
 4/36 A kérdező kommentje:

Ó ha erősebben visszaütök, akkor elkezd sírni és én leszek a hibás mindenért :D

Ja és olyan mocskosul beszél velem mint egy utolsó senkiházival...

2013. jún. 1. 14:32
 5/36 anonim ***** válasza:

hány éves vagy ?:))

miért engeded? egyszer kétszer felpofoznám,és akkor lenne mit ütnie :D

2013. jún. 1. 14:35
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Két nagy pofon, de úgy hogy a fal adja a másikat.
 7/36 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :o
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tom,de tessék idősebbnek lenné, és egyfajta "hatalmat" ez esetben felépíteni és gyakorolni..

Első körben nem is igazán megverném, hanem egy-két fájdalmas pozítúrába kényszeríteném, és úgy tartanám, míg ki nem nyőgi, hogy kitakarodik a szobádból, és békén hagy..

Ez lehet kézkicsavarás, vagy tudod így a lábakat a nyaka közé felhajlítani... X)

Utána meg ha még mindig nem hagy békén, akkor szépen bemenni a szobájába, a tiédet persze kulcsrazárni, az ő kulcsát elkobozni stb... stb

lehet fordítani a játékon ;)

2013. jún. 1. 14:36
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem unokaöcsém csinált ilyet nagyon sokáig. Harapott,ütött,hajamat cibálta,csípett stb nem jó megoldás tudom ,de egyszer úgy felhúzott ,hogy mérgesen ütöttem meg olyan szinten ,hogy az ebédlő széken hanyat esett. Sírt vagy 20 percig ,de azóta a közelembe sem nagyon jön.

2013. jún. 1. 14:38
 10/36 anonim válasza:
56%
egyszeru vedd fel a telcsiden hogy miket mond jatszd le anyudnak es meg van oldva vagy vedd el a legfeltettebb kincset es irasd vele ala egy papirt amin az van ha megut kidobod vagy el kell vegeznie a te feladatod
2013. jún. 1. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!