Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves öcsém szinte minden...

A 10 éves öcsém szinte minden nap ököllel ver, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ha bármi olyat mondok, ami neki nem tetszik hajat tép, üt és elég keményen... A szüleink elváltak, anyával élünk, de ő nagyon ritkán szól rá emiatt, én legtöbbször visszaütök vagy megfenyegetem, hogy bemegyek a tanárához. Sajnos ez megy évek óta és nem tudom mit csináljak, már elviselhetetlen ez a helyzet
2013. jún. 1. 14:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nem jól csinálod, ha üt akkor kapd el a kezét rántsd meg hogyha még egyszer megpróbálja keményebbet kap

Nekem is volt dolgom ilyen hülyével, de tudtam rendezni a számlát vele..:D

20/F

2013. jún. 1. 14:45
 12/36 A kérdező kommentje:

A vicc az, hogy én már HÚSZ éves vagyok. Sajnos még nem volt rá lehetőségem elköltözni, de ez motivàl, most kezdtem el dolgozni főiskola mellett. A nagyszüleimnek szoktam szólni, de utána meg engem csesz le anya, hogy minek szóltam.

Volt hogy fakanállal úgy ráütöttem, hogy tiszta véraláfutásos lett a keze.. Egyáltalán nem érdekli, ha visszaütök

2013. jún. 1. 14:45
 13/36 anonim ***** válasza:
Apudnak nem tudsz szólni, hogy nevelje meg?
2013. jún. 1. 14:49
 14/36 A kérdező kommentje:
Egy pár éve nem beszélek vele, gyűlölöm :)
2013. jún. 1. 14:51
 15/36 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. Kérdezd meg,hogy miért csinála próbáld a lelki oldalról megközelíteni. Valószínű,hogy a szülei különléte és ilyen egyéb dolgok álnak a háttérben. És ha üt kapd el a kezét mondd neki,hogy beszéljétek ezt meg és hogy a következőnél kap egyet. Ha megüt ezek után akkor pedig durr. És amikor elkezd sírni mondd neki,hogy szereted de nem verekedhet és következőben is ugyan ezt fogod csinálni ha megüt sírhat nyugodtan. Édesanyád pedig ha nem törődik ezzel a problémával az az ő szegénységi bizonyítványa te nevelj embert a testvéredből! Sok sikert:)
2013. jún. 1. 14:54
 16/36 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy a vàlàs az oka.. engem pl egészségileg viselt meg,de nagyon.

Az a baj, hogy amúgy meg én törődök vele, én viszem iskolába, én tanulok vele, én foglalkozom vele. Én hiába mondom, h nem normális amit csinál és egy nőt nem üthet meg... a másik kedvencem, amikor anya éjszakás és ketten vagyunk itthon.. Este 11kor már huszadjára szólok neki h menjen aludni, erre ezt kaptam: "kussoljált te r*hadt g*ciláda" ...

Hogy kitől tanulta? Anyától.. ha meg szólok neki, h azért ne beszéljen már így mert a drága öcsém szereti használni ezeket a szavakat, akkor anya küld el a franba

2013. jún. 1. 15:12
 17/36 anonim ***** válasza:
Én megvédnélek...!
2013. jún. 1. 15:17
 18/36 anonim ***** válasza:
67%
Én a o.főnek szólnék és pszichiátriára is beutaltatnám. Nem ismerem a papádat, de lehet, hogy örökletes. Fiam mostoha testvére, már 2 évesen ilyen volt. A házuk előtt elmenő embereket leköpdöste, csúnyákat kiabált. A szárnyaokat dobálta, volt hogy kár csinált, libák elpusztultak. Az ilyeneknek javítóban a helyük. A suliban, hogy viselkedik?
2013. jún. 1. 15:36
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Suliban össze van húzódva, mint egy sündisznó !
2013. jún. 1. 15:44
 20/36 A kérdező kommentje:
Így van! Suliban játsza a jókisfiút!
2013. jún. 1. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!