A 10 éves öcsém szinte minden nap ököllel ver, mit tehetnék?
Nem jól csinálod, ha üt akkor kapd el a kezét rántsd meg hogyha még egyszer megpróbálja keményebbet kap
Nekem is volt dolgom ilyen hülyével, de tudtam rendezni a számlát vele..:D
20/F
A vicc az, hogy én már HÚSZ éves vagyok. Sajnos még nem volt rá lehetőségem elköltözni, de ez motivàl, most kezdtem el dolgozni főiskola mellett. A nagyszüleimnek szoktam szólni, de utána meg engem csesz le anya, hogy minek szóltam.
Volt hogy fakanállal úgy ráütöttem, hogy tiszta véraláfutásos lett a keze.. Egyáltalán nem érdekli, ha visszaütök
Biztos, hogy a vàlàs az oka.. engem pl egészségileg viselt meg,de nagyon.
Az a baj, hogy amúgy meg én törődök vele, én viszem iskolába, én tanulok vele, én foglalkozom vele. Én hiába mondom, h nem normális amit csinál és egy nőt nem üthet meg... a másik kedvencem, amikor anya éjszakás és ketten vagyunk itthon.. Este 11kor már huszadjára szólok neki h menjen aludni, erre ezt kaptam: "kussoljált te r*hadt g*ciláda" ...
Hogy kitől tanulta? Anyától.. ha meg szólok neki, h azért ne beszéljen már így mert a drága öcsém szereti használni ezeket a szavakat, akkor anya küld el a franba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!