Félek hogy a nővérem prostituált. Hogyan tudom finoman felvezetni a témát, és esetleg segíteni a helyzeten?
Manapság ennyit Pesten egy prosti sem keres meg. Közelről sem. Hatalmas kamu a kérdés!!!! Orvosi egyetem mellett 19 éves lány? Ugyan már! Nem tudom, mi volt e kérdező célja, de kicsit messze ment a kamuzásban.
Ráadásul, ha igaz, hogy a nővéred az orvosira jár, már pedig a pszichiáterek odajárnak, akkor nem lehet annyira hülye, ilyen mesét adjon elő. Ráadásul az orvosin annyit kell tanulni, hogy ha nem akar kibukni, akkor nem lehet főállású prosti. Max. egy kis kiegészítést tud így összeszedni, de nem luxus lakást és luxus autót pár hónap alatt. 6 millió? LOL, egy lepukkant mini lakást kap ennyiért egy lepukkant külvárosi lakótelepen :))))) De még inkább azt sem.
De ha nem prosti, akkor vajon miből van ennyi pénze?
Szerintem van okod félteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!