Van itt az oldalon olyan akinek az édesanyja prostituált volt? Hogy éltétek ezt meg?
Senki felett nem ítélkeztem, csak kíváncsi vagyok, hogy ezt egy ember hogyan éli meg. Ennyi!
Anonim az oldal, miért ne tehetnék fel kérdést és miért ne kaphatnék rá normális választ?
Nekem igen.
Máig gyerek vagyok, csak kissé idősebb ... 16-17 éves lehettem, mikor qrválkodni kezdett, hogy legyen pénzünk. Mert ugye, neki csak a pultos állás volt jó, amit elég nehéz volt találni ... Lényegtelen.
Nagyon rosszul érintett a dolog. Eléggé megutáltam emiatt, és eltávolodtam tőle ... Undorító volt.
Az akkori párom, illetve a barátnőim előtt csinálta, sokszor nyitott ajtónál. Nem zavartatta magát, a vékony falakon pedig minden áthallatszott. Mert ugye, saját lakásunkon munkálkodott ...
Kínos volt, és undorító. Főleg, hogy sokszor hozott fel nőket ... Különösebben nem lehet erről mit mondani, vagy írni ... :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!